2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413614 بازدید | 1868 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@Belle  میشه  قیمت مبلای چستر تو بدی؟  ممنون 

من تو یه پیج دیدم  خوشم اومده  ☺

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
ممنونم عزیزم از انرژی مثبتت ❤از این به بعدهمین ها دوازده میلیون مشتری داشت بابام طفلک نداد وانت گرفت ...

فدات عزیزم البته فکر میکنم چون پدرتون دادن هم اونارو عصبانی کرده خواستن خودی نشون بدن اهمیت نده

شما آدم تاثیر پذیری هستی سعی کن از کسی نظر نخواین حداقل قیل از خرید نظر حواهی کنین اونم با ی فردی که فکر میکنید تجربه داره تو اون زمینه

از کل خونمون فقط این قسمتشو دوس دارم 😍😍😍

اون نشیمن گاهت عالیه

ولی ای کاش اون پوست ....یادم رفت اسم حیوونه زبون بسته رو چون واقعا حالم گرفته شد وقتی عکس و دیدم

من عاشق حیوونام خیلی دوستون دارم وقتی همچین صحنه ای می بینم آرزوی مرگ می کنم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
اون نشیمن گاهت عالیه ولی ای کاش اون پوست ....یادم رفت اسم حیوونه زبون بسته رو چون واقعا حالم گرفته ...

عزیزم من هم عاشق حیوونا هستم این پوسته گوسفنده پدرشوهرم برامون کشته بود پوستش رو خودش خشک کرده داد بهم دیدم به دیزاین اون قسمت از خونه میاد برا همین زدم

دیگه گوسفند یه موجودیه که همیشه کشته میشده برا سیر کردن ادم ها ❤❤😘😘😘

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

پر از انرژی😃☺🤗🤗🤗🤗🤗🤗

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️