2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
چقدر ماها حسمون یکیه با کسایی که خونه ندارن. من هنوز وسیله هامو بعد دوسال و خورده باز نکردم چون خونه ...

امیدوارم به زودیِ زود نه تنها اون وسیله هایی ک دست نخورده مونده رو بچینی تو خونه ی خودت بلکه 

بیای تاپیک بزنی؛بچه ها اینارو خریدم واسه خونه م

خوبه ؟ 

دعا کن

خیلی غم تو دلمه..یکیش و اصلیش همین خونه س

اجاره نشین نیستم...

طبقه بالای پدرشوهر...

زندگیم اینجا جهنمه

دعام کن

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ما هم خونه نداریم بخاطر این میگی؟ بیخیال باش بابا 

منم خونه ندارم شب روز کارم شده گریه

دعا کنید سال دیگه خونه خودم باشه از یه اتاقی خونه مادر شوهر در بیام بچه دار بشم رزق و روزی حلال خدا بهم بده 
امیدوارم به زودیِ زود نه تنها اون وسیله هایی ک دست نخورده مونده رو بچینی تو خونه ی خودت بلکه  ...

فدات عزیزم ایشالله تو هم به چیزی که میخوای برسی ❤️❤️نمیدونم چقدر اونجا هستی سخته اما یکم پول جمع کردن تو وضعیت شما راحت تره. ما هم زمان تو این تورم پول اجاره یه خونه خوب قبلا داریم میدیدم برای این خراب شده.

عزیزم خوشکله..فقط یه سوال از فرشاتون راضی هستین قیمتش چقدر شده 

اره عزیزم ۴تومن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
اره عزیزم ۴تومن

منم از این فرشا خریدم ولی هنوز پهنشون نکردم میخواستم  نظر بقیه رو هم بدونم، ببینم واقعا خوشکلن آخه خیلی دودل بودم همش میگم نکنه دوستام ببینن بگن فرشات زشتن🤦‍♀️

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
اره عزیزم ۴تومن

یعنی دوتاش هشت تومن

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
منم از این فرشا خریدم ولی هنوز پهنشون نکردم میخواستم  نظر بقیه رو هم بدونم، ببینم واقعا خوشکلن ...

من هرکی دیده فرشمو بلا استثنا عاشقش شده

من ۱۲ متری ۱۲۰۰شونه ۳۶۰۰ تراکم خریدم این قیمت

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕