الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونور پذیرایی یه دست مبل راحتی و تلویزیون این ور خالیبود اینا مال کافه ی بابام بود داد به من مادرشوهرم گفت این چیه ردش کن بره اصلا قشنگ نیست ناراحت شدم واقعا نمیدونم بد یا نه تا الان هرکی دیده خوشش اومده
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
اونور پذیرایی یه دست مبل راحتی و تلویزیون این ور خالیبود اینا مال کافه ی بابام بود داد به من مادرشوه ...
منکه خوشم اومد به حرف این و اونم نباش نظر هم نخواه از کسی مم اینو یاد گرفتم هر وقت چیزیم بخرم میگم اینارو خیلی دوس دارم نکه نظرتون چیه البته مجازی نه ها ولی تو واقعیت از کسی نظر نخوا کسیم خودش نظر داد بگو خیلی دوسشون دارم