2777
2789
عنوان

دندون پزشکی

141 بازدید | 26 پست

سلام من دوم رفتم دندونمو عصب کشی کردم بعدازاون کل دهنم ولبم زخم شد وجفت چشام شدید عفونت کردالانم زیاد خوب نشدم حالادکترم زنگ زده که به خاطر کرونا مطب تعطیله ودندون من نیمه کاره مونده کسی میدونه اگه پانسمان بمونه تا ۱۵فروردین خطری نداره امروزدوتا دندون پزشکی رفتم یکی گفت اشکالی نداره بمونه یکی گفت ممکن عفونت کنه حالا من چیکارکنم 

سفکسیم بخور برای عفونت دندون خوبه ولی بعید میدونم پانسمان تااونموقع دوام بیاره سعی کن‌چیزگرم و سرد نخوری بهش فشار نیاری  منم دندونم شکسته ینی موادش ریخته جرات ندارم برم دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهايت پانسمان دو هفتس عزيزم ممكنه عفونت شديد كنه

آخه من هزینه هاشو دادم حدود یه تومن هزینه کردم حالا مطب وتعطیل کرده جای دیگه هم بخوام برم باید دوباره همون هزینه روبدم

کارت اورژانسیه باید دکترت انجامش بده،عصب کشی مهمه دندونتو خالی کرده بمونه کار دستت میده،من با اینکه کارم اورژانسی نبود بهم زنگ زدن گفتن تصمیم با خودته میتونی بیای ولی ریسک نکن گفتم نمیام کارم فوری نیست که

سفکسیم بخور برای عفونت دندون خوبه ولی بعید میدونم پانسمان تااونموقع دوام بیاره سعی کن‌چیزگرم و سرد ن ...

آره خیلی بده من اولین بارم بود دندون پزشکی رفتم یعنی یه هفته است فقط خوابیدم ازدردچشمم ودهنم 

حتما برو پيش يه دكتره ديگه كه سريع تر تا دندونت اسيب نديده درست كنه برات اموكسى سيلين هم مصرف كن كه ...

آموسیسیلین برام نوشته اما یه مدت خوردم قطع کردم گفتم شاید به خاطر اونه که دهنم زخم شده

آخه من هزینه هاشو دادم حدود یه تومن هزینه کردم حالا مطب وتعطیل کرده جای دیگه هم بخوام برم باید دوبار ...

بعضى دكترهااصلا به فكر مريض هاشون نيستن متاسفانه نميتونى تماس بگيرى باهاشون ؟ولى حتما پيگيرى كن كلا دندونت اسيب نبينه خدايى نكرده وگرنه كارت به ايمپلنت ميرسه حتما حتما پيگير شو چون مراحل سختشم انجام دادى الان خيلى راحته ديگه

کارت اورژانسیه باید دکترت انجامش بده،عصب کشی مهمه دندونتو خالی کرده بمونه کار دستت میده،من با اینکه ...

آره الان ذوق ذوق میکنه قشنگ معلومه که توش خالیه اما جواب تلفن نمیده که

بعضى دكترهااصلا به فكر مريض هاشون نيستن متاسفانه نميتونى تماس بگيرى باهاشون ؟ولى حتما پيگيرى كن كلا ...

نه دیگه جواب نمیدن که ازیه طرفم میترسم دوباره دهنم زخم بشه وتاعید خوب نشه