2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست

نه عزیز دلم الکی نگران نباشید

فقط بایه سرفه نمیشه گفت که دور ازجون این ویروس رو داره

اگه تب کرد و خیلی تبش بالارفت ببریدش دکتر

یکم آب گرم بده بخوره سرفه هاش کمتر میشه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از زبونت بشنوه

نگران نباش پسرمنم 4سالشه...روزی 2تااینا سرفه میزنه...بعضی وقتام عطسه من خیلی توخونه اسفند دود میکنم...بعضی وقتا بوی غذای سرخ کردنی هم بمونه توخونه..یاغذای چرب بخوره سرفه میزنه

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
عزیزم میشه بگی چه رژیمی گرفتی برای تعیین جنسیت توی یکی از تاپیکا دیدم گفتین رژیم و امپول زدین تئی ا ...

سلام عزیزم والا رژیم غذایی گرفتم رفتم دکتر بهم داد

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷