2777
2789

سلام نتیجه مصاحبه چند روزی هست که اومده.. واسه آموزش و پرورش.. کسی هست قبول شده باشه؟؟ 

من قبول شدم اما نمیدونم سال بعد چه پایه ای رو باید تدریس کنم و اصلا سابقه تدریس هم ندارم.. دوست دارم خودمو از الان آماده کنم و تمرین کنم.. اما نمیدونم از کجا شروع کنم.. 

معلم هایی مقطع ابتدایی آیا تدریس واسه ماها که تجربه نداریم خیلی سخته؟؟؟ 

البته آدم پرتلاشی هستم و احساس مسئولیت زیادی دارم در قبال کارم.. اما خب استرس هم کمی دارم.. 

کسی از حقوق میدونه چقدر میدن بهمون؟؟ استخدام پیمانی هستیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه توروخدا ازلحظه اول ک چجوری خوندی و تا چیا تو مصاحبه گفتی رو بگو

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
مبارکت باشه توروخدا ازلحظه اول ک چجوری خوندی و تا چیا تو مصاحبه گفتی رو بگو

بخدا منبع خاصی نخوندم من چون پیام نور خونده بودم.. لیسانسم رو سال نود گرفتم البته.. واسه آزمون هم کتاب های دانشگاهم رو خوندم.. البته سایت ای استخدام بچه ها منابع زیاد معرفی کردن.. 

تو مصاحبه هم فقط از نظر روانشناسی بیشتر سوال کردن و براشون مهم بود که شخصیت نرمال داشته باشیم.. و چند سوال تخصصی علوم تربیتی درباره نظریه ها.. 

پنج نفر مصاحبه گر بودن که به ترتیب سوال می‌پرسیدن.. بیست دقیقه زمان مصاحبه بود..