2777
2789
عنوان

واجبه

247 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

لطفا هر کسی تجربه داره و تقریبا همسن منه بیاد و حرف الکی هم نزنید

من ۱۶ سالمه و دارم درس می خونم ولی همیشه ذهنم مشغوله و به فکر لباس و مد و .... این چیزام و از یه طرف خیلی می خوابم

ساعت خوندنم خیلی پایینه و اراده کافی ندارم هر بار که اومدم خوب درس بخونم نتونستم 

میشه بگید برای مشکلات بالا چی کار کنم؟؟

چون خیلی اذیت می شم به خصوص الان که تعطیل هم هست 

#‍ تجربی ام 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من همسنت نیستم وللی خوب اینا برا همه هست ولی اگه عاقل باشی یه ذره به آینده پیش روت فک کنی درست میشه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم اول اینه تایم استفاده از گوشیتو کم کنی😐

دوم اینکه هر روز حداقل ی ربع زودتر از خواب بیدار شی  تا به ساعت ایده ال خواب برسی

سوم اینکه گوشه های دفترت جملات انگیزشی بنویس شاید مسخره به نظر بیاد ولی تاثیر خیلی زیادی تو تقویت اراده ت داره

فعلا همینا یادمه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وای تجربی هستی باید از اول مهر سال دهمت مثه خر بخونی هدفت چیه؟؟؟ پزشکی؟؟

آره عزیزم... خیلی هم علاقه دارم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

می دانی،
همه بدبختی ها از آنجا شروع شد
که هزار دلیل برای توانستن داشتیم
ولی ما
به زمزمه کمرنگی در پس ذهنمان دل سپردیم که می گفت نمی توانی…
لعنتی، ول کن هم نبود…

به هدفت ایمان داشته باش
تو میتونی
فقط باید با همه وجودت تلاش کنی…

خدایا! تو آن‌چنانی که من می‌خواهم، مرا آن‌چنان کن که تو می‌خواهی...
روزی چقد درس میخونی؟ 

قبلا حتی ۸ ساعت هم می خوندم اما الان روزهای تعطیل ۴ ساعت هم نمیشه

قدم اول اینه تایم استفاده از گوشیتو کم کنی😐 دوم اینکه هر روز حداقل ی ربع زودتر از خواب بیدار شی &n ...

مرسی عزیزم 😚

قبلا حتی ۸ ساعت هم می خوندم اما الان روزهای تعطیل ۴ ساعت هم نمیشه

فقط نزارین رشته درس پاره بشه 

و به پیک مطالعاتی خودتون یعنی ساعتی که بیشترین بازده ام دارین توجه کنین و سعی کنین حتما ورزش کنین و با یه دوستتون رقابت سالم داشته باشین شایدم چندتا دوستتون 

تجربی خیلی سخته رقابتش.. 

Impossible.....no.. no... I'm  possible 😎
قدم اول اینه تایم استفاده از گوشیتو کم کنی😐 دوم اینکه هر روز حداقل ی ربع زودتر از خواب بیدار شی &n ...

واسه خواب زیاد راه حلی نداری؟؟

مشکلی هم از لحاظ آهن و تیروئید ندارم

آره عزیزم... خیلی هم علاقه دارم

ها موفق باشی ببین بهتره پیش یه مشاور بری حالا یا مشاور مدرسه یا هرچی تا برات یه برنامه ریزی خوب بکنه اینا اصلا قرتی بازی نیست واقعا کمکت می کنه

اصلا به دانشگاه های پایین یا آزاد فک نکن هرچی بهتر بخونی دانشگاه بهتری قبول می شی و پزشک خوبی می شی

ولی درکل فعلا زیادی سخت نگیر تا سال دوازدهم

صبح می‌شه این شب✨🌱

فقط نزارین رشته درس پاره بشه  و به پیک مطالعاتی خودتون یعنی ساعتی که بیشترین بازده ام دارین تو ...

آره سخته...

من واقعا خیلی دوست دارم به هدفم برسم ولی متاسفانه این دوتا مشکل خیلی جلو پیشرفتم رو می گیره

مرسی از نظرتون