2777
2789
عنوان

اسم بچه

139 بازدید | 11 پست

تعداد رای : 32
نظرسنجی
مرسانا=هدیه خداوند
10
31%
دلسا=همچون دل، مهربان
22
68%
دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

مرسانا خیلی زیاده...بخدا از هر۵تا اسم ۳تاش مرساناس

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
مرسانا خیلی زیاده...بخدا از هر۵تا اسم ۳تاش مرساناس

من گفتم هلنا

همسر گفت مرسانا

آخر با دلسا یکم به تفاهم رسیدیم🤣

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلسا خیلی نازه و کمتر شنیدیم این اسمو...ان شالله بسلامتی و دلی خوش دختر گلتو بغل کنی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
دلسا خیلی نازه و کمتر شنیدیم این اسمو...ان شالله بسلامتی و دلی خوش دختر گلتو بغل کنی

ممنون عزیزدلم

دلسا خوجله موجله

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
دلسا بهتره  من اسم دختر نبات هست

قشنگه

من شوهرم گزاشتن اسم بچه رو بعهده خودم گزاشته کلا. چون بنظر خودم و اون زن ۹ ماه تحمل میکنه درد رو پس ...

ما باهم انتخاب میکنیم، ولی به تفاهم رسیدن یکم سخته

من گفتم هلنا همسر گفت مرسانا آخر با دلسا یکم به تفاهم رسیدیم🤣

هلنا ازهمش بهتره

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.