2777
2789
عنوان

اولین باری که براتون گوشی خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 71 پست

پنجم ابتدایی واسه تولدم نوکیا قررررررمز البته دورش قرمز بود 

بعدشم که گوشی دَدیم رو دزدیدن یه روز از مدرسه اومدم دیدم  مال منو برداشتن گفتم چرا برداشتین 

با حالت اخم و عصبانی گفتن چون استفاده نمیکنی   

بدهکارم شدم تهش !  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت سال😁بابا ایول

😁 میخوام تو گینس ثبت کنم😛

کم سن و سال ترین فرد دارای  اولین گوشی در جهان😂

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
مبارکه😄

مررسی😅😅😅

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
همه مجردها مخصوصا خودم همچین شوهری گیرش بیاد صلوووووات😁😁😁😁😂😂😂

ایشالله .از همسرم تعریف نمیکنم ولی همیشه برام بهترینشو خریده همین هفته پیش رفتم کلاس اومدم دیدم برا روز زن ششمیلیونو سیصدوهشتاد داده انگشتر خریده ک هنوز توشوکم😂😂😂