مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نترس مطمئنن همیشه داشتی ولی بهش توجه نمیکردی و الان بخاطر این موضوع پیگیرشدی .....کرونا نفس تنگی داره ولی واسه کسایی ک مریضیشون حاده و این نفس تنگی هی روز ب روز بیشتر میشه ن ک اصلا دیگه نباشه
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
مواد ضدعفونی کننده زیاد وایتکس اسفند اینا خودشون واسه ریه بدند تلقین و فکر منفی ممکن سرماخوردگی ...
نه ۱۱ روزه از خونه تکون نخوردم
آره شوینده زیاد مصرف کردم
نترس مطمئنن همیشه داشتی ولی بهش توجه نمیکردی و الان بخاطر این موضوع پیگیرشدی .....کرونا نفس تنگی دار ...
مرسی عزیزم
خدا نی نیتو حفظ کنه
منم یه ماه پیش داشتم بدون عکس گفت دکتر. انگار از داخل ریه ام رو چنگ میزدن یا گزگز. امپول داد خوب شدم
آمپول چی داد؟