2777
2789
عنوان

کدبانوها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 40 پست
اش دندونی پسرم  دورتا دور طرفه هم با این نوار رنگی های زر دار تزءین کرده بودم تو عکس نگرفتیم خ ...

همیشه سالم بتشید و به خوشی

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه غذا هست 

که مدل اصلاح شده ی شیرین پلوعه ولی ما خودمون بهش میگیم ته چین😅

البته میدونیم ته چین واقعی یه چیز دیگس

خیلی خوشمزس عکسم ازش ندارم

اینطوریه که شما سینه مرغو با پیازو و فلفل دلمه ای و رب و ادویه و زعفران میپزی ساده 

بعد که پخت سینه مرغو ریش ریش میکنی

آب مرغم میزاری غلیظ شه تا اندازه یه لیوان بمونه

بعد پیازو رنده میکنی تفت میدی

هویجو خلالی رنده میکنی به پیاز اضافه میکنی و سرخ میکنی

بعد سینه مرغو که ریش ریش کردین قاطی اینا میکنی و تفت میدی یکم طلایی شه

حالا آب مرغی که مونده و غلیظ و خوشمزه ست اندازه یه لیوان رو مواد میریزی و میزاری یکم با آب مرغ جا بیوفته

(اگه آب مرغتون رب ش کم بود تو این مرحله یکم رب توش حل کنین) 

زرشکم میشوری و اضافه میکنی

حالا این موادو لای برنج میدی یا همون روش میکشی

خیلی خیلی خوشمزه س🤤

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
ته چین هم ک معرف حضورتون هست

🥺🥺🥺

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم
ته چین هم ک معرف حضورتون هست

ماشالله یپارچه هنرمندی

دیگه هیشکی نداره بابا بذارین خوب 

شما چجوری درست میکنید

برای هر پیمانه ی قاشق ماست ی تخم مرغ میزنم بعد قاطی میکنم 

مرغم رو هم جدا میپزم یکم ابش ک موند بر میدارم میریزم تو مخلوط ماستو تخم مرغ 

نمک هم ک یادت نره و زعفرون دم کرده ب مقدار لازم 

بعدم روغن هم ی پیمانه کوچولو 

برنجو ک اب کش کردم سرد ک شد با مخلوط تخم مرغ قاطی میکنم ته طرفمو چرب میکنم ی کاغذ برش میزنم میندازم کفش بعدم ک ی مقدار برنج میریزم فشار میدم مرغ ریش ریش با زرشک میریزم روش بعدم باقی برنج 

هیچ دیگه سوالی داشتی در خدمتم

🥐🥐🍔🍔🌭🥪🧀🍕🌯🌮🥙🥘🍝🥨🍟🥗🍲🍛🥣🍜🦞🍣🍤🥟🍙🍘🍢🥧🍰🍮🎂🧁🍩🍪🍯🍿🍥🥡

ریا نشه اینا رو هم من پختم