2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

788 بازدید | 65 پست

شده مهموناتون از غذاتون به عنوان میزبان.. تعریف یا برعکس انتقادکنند؟؟؟

بیاین یکمی سرگرم باشیم از بی حوصلگی تو خونه و کرونا

مثلا من خودم وقتی ببینم مهمونم خوب میخوره و بیشتر برا خودش میکشه می فهمم خوشمزه شده و یا اینکه بعد غذا تعریف می کنند. شده کسی از غذاتون بد بگه ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خیلی جسور و پرو هستم کسی جرات نداره بد بگه چون درسته قورتش میدم حالا هرکی که باشه😆😆😆

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بله. زن عموم. خواهر شوهرم. هر دو تاشون هم غدا درست کردن بلد نیستن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

شوهرم زحمتشو میکشه چه خونه خودمون چه تو مهمونی چه مهمون بیاد چه مهمون بریم میگه یا تخریبت میکنه یا کلا میزاره رو سرش انقدر حلوا حلوا میکنه اما بیشتر تخریبه تو مهمونیا زره میپوشم پودر نشم😁

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

من ۱۸ سالمه از ۱۲ سالگیم اشپزی میکنم حرفه ای ۱۲ سالم بودمهمون میومد ۲۰ نفر یه غذایی میپختم براشون همه تعحب میکردن که من پختم

هیچوقت انتقاد نشده از غذام همیشه تعریف بوده

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

بدنگفتن یادم نمیاد ولی ابگوشت واش دوغ وقورمه موخیلی تعریف میکنن اقایون خانوماهم میگن خیلی وفته نخو ...

اونوقته که خستگی از تنت درمیاد ...من وقتی ببینم کسی زیاد میخوره می فهمم خوشش میاد

خر وقت هر کی خونم. ن میاد به شوهرم میگه قدر زنتو بدون خیلی غذاهاش خوبو خوشمزس عالیه😐

تعریف از خود نباشه

همش میگن یاد خانومم بده من از حرفشون بدم میاد آخه خانوماشون یجورایی میشن خوشم نمیاد ناراحت شند

یبارم غذام تند شد 😂یه آقایی بود گفت یکم دیه فلفل می‌ریخت، 😂

هیچ

من ،یه بار دوست شوهرم اومده بود خونمون ،دخترش گفت برنجش سفته مامان آب بده تو گلوم گیر کرده  ولی بیشتر تعریف میکنن از دسپختم مخصوصا شوهرم میگه تو آشپزی خیلی خوبی

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
من ۱۸ سالمه از ۱۲ سالگیم اشپزی میکنم حرفه ای ۱۲ سالم بودمهمون میومد ۲۰ نفر یه غذایی میپختم براشون هم ...

آفرین منم علاقه داشتم بار اول راهنمایی بودم  قرمه سبزی درست کردم همچی با هم قاطی زدم زیرش کم کردم وقتی مامانم برگشتن آماده شده بود هههههههههه