2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

287 بازدید | 18 پست

شوهرم خیلی بداخلاقه بیخودی شروع میکنه فحش دادن و همین جور ادامه میده انقدر که منم عصبی میشم من بیمارستان سپاه هستم باید چادر بپوشم امروز بهم تذکر دادن که چرا بیرون چادر نمیپوشی بعد شوهرم گفت سریع باید انصراف بدی و بتمرگ خونه و از این حرفا و کلی حرف زشت زد بهم در صورتی که من از لحاظ مالی خیلی کمک حالشم تا موقعی که پول میارم تو خونه خوبه اما به محض اینکه یه استرسی۰ وارد میشه بهش میگه دیگه نرو سرکار، دیگه روانی شدم از دست بددهنی و کاراش

خب نرو سركار يه مدت

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشکلش چیه اخه؟؟؟؟همه از خداشونه خانومشون بیرون کار کنه....حالا گیر دادن بیمارستانو‌ ک تقریبا به ه ...

انقدر امروز فحش داد بهم که رسیدم بیمارستان رفتم تو یه اتاق تا دلت بخدا گریه کردم ، میگه بیمارستان در پیته گیر میده بهت

انقدر امروز فحش داد بهم که رسیدم بیمارستان رفتم تو یه اتاق تا دلت بخدا گریه کردم ، میگه بیمارستان در ...

نمیتونم درک کنم ک کسی بهم فش بده و من نگاش کنم....تو چیکار میکنی وقتی اینکارو میکنه؟؟؟

من خودمو گذاشتم جات...بمن اگه همسرم فش بده ..دهنشو صاف میکنم هیچ تهدیم میکنم دفه بعد بدون هیچ تذکری مهریه اجرا و خودتم میری خونه بابات

خب نرو البته برو مرخصی بگیر بعدم بگو رفتم استعفا دادم ببین عکس العملش چیه مطمئن باش خودش میگه بریم چ ...

مشکلم چادر نیست چون من خودم حجاب دارم اما هر جا میرم یه عیبی می ذاره روش اگه نرم سرکار میخواد خوردم کنه و تحقیرم میکنه به زور پول میده بهم