2777
2789

راستش تو تاپیک های قبلی گفتم که مجردم و میخام ازدواج کنم ولی نمیشخ  خاستگار ندارم اینا

چندروز پیش به اصرار دوستم سرکتاب باز کردم گفت همزاد داری😞😞چندتا نشونه دیگه هخ گفت که درست بود

امشب یه نفر بهم گفت اونایی که همزاد دارن هیچ وقت ازدواج نمیکنن اگه هم  دفع بشه و ازدواج کنن بچه دار نمیشن همزاذ نمیزاره

من تا قبل این اصلا تمیدونستم همزاد چیه ولی از وقتی گفت و نشونه های درست داد یه جورایب باورم شد

خیلی ناراحتم😭😭😭چرا من حق طبیعی ازدواج و مادرشدن... و...  رو نباید داشته باشم

خدایا عدالتت و شکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خرافات رو چرا قبول دارید چرا به قرآن همچین چیزی رو نسبت میدید

مگه چه نشانه هایی دیدی دقیق بگو

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
از حال روحی و زندگیم یه چیزایی گفت که درست بود گفت نامزدیت بهم خورده و جندتا چیز دیگه 

پیش کی رفتی

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

همزادکم داشتیم اونم ساحران وحیله گران زمان پیداش کردن...توکلت به خداباشه خانمی ..

نظرهرکس برای خودش محترم هست شمااگربانظرش مخالفی دیگه لازم نیست بهش بی احترامی کنید...ننگ برتوکه فضولی ودرکاردیگران تجسس میکنی