2777
2789
عنوان

چرا هیچی بمن نمیاد اخه😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قدم ١٧٨ سانته 

موهامم هميشه بلونده

ارايشم هميشهههه ميكنم ناخنم ميكارم ژل لبم ميزنم ژل چونه ميزنم

الان كه باردارم هيچكدوم ازين كارا رو نميكنم منتظرم بعد از زايمانم شروع كنم 😁😁 مانتو همش بلندددددد و اوور سايز ميپوشم همشم ميدم برام بدوزن

شوميزم همش ميدوزم

ببين هر كى يك سبكى داره

سبك خودتو پيدا كن ببين چى بهت مياد

منم قديما مثل خودت بودم

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)

وزنت و بیار روی 60 کیلو. اضافه وزن داری. این مدلا هم مال خانومای سن بالاس. سنی نداری اسپرت بپوش. مانتو ی جلو باز بلند مشکی. یه زیر سارافونی سفید. شلوار جین و کتونی سفید. منم قدم مثل شما 170 ولی 56 کیلو هستم. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

[QUOTE=127015033]من قدم ١٧٨ سانته  موهامم هميشه بلونده ارايشم هميشهههه ميكنم ناخنم ميكارم ژل لبم ميزنم ژل چونه ...[/QUOTE

ایشا..به سلامتی  و راحتی زایمان کنی گلم...

چجوری خودمو مث تو کنم؟

۳۰۰ پول این مانتومو دادم 

اگه نپوشم مادرم و شوهرم پدرمو در میارن...

از بخت بد زیاد بهم نمیاد نمیدونم چراااا

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
وزنت و بیار روی 60 کیلو. اضافه وزن داری. این مدلا هم مال خانومای سن بالاس. سنی نداری اسپرت بپوش. مان ...

اخه من فرق میکنم دوبار سزارین شدم فقط شکممیه کوووچولو تو چشمه 

اگه ببینی منو میگی ۶۰ بیشتر نیستی

والا من اولین باره صورتی میگیرم

گفتن بهت میاد..

وااای عذاب وجدان دارم😭😭😭😭

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
اخه من فرق میکنم دوبار سزارین شدم فقط شکممیه کوووچولو تو چشمه  اگه ببینی منو میگی ۶۰ بیشتر نیس ...

اشکال نداره بابا یکم یه جوریه مانتو عیدت هست ؟؟

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂