2777
2789
عنوان

بهترین متخصص ارتوپدی

1067 بازدید | 12 پست

عزیزان مادرم زانوش هی خالی می کنه خیلی نگرانشم هرجا میریم میگن بخاطر سنش عمل براش خوب نیست. کسی موردی اینطوری داشته؟ اگه دکتری میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران

عزیزم دکتر بیژن زاده فوق العادست کارش
من مادربزرگم رو بردم پیشش اونم پوکی استخوان داشت اول ببر نشون بده شاید واقعا نیاز به عمل نباشه
دکتر بیژن زاده خیلی کارش خوبه وخیییلی مهربونه و به حرفات با دقت گوش میده من از طریق پسرداییم باهاشون آشنا شدم . پسرداییم ورزشکاره و توی کشتی آسیب دید آقای دکتر پاشو عمل کرد الان به ورزش حرفه ایش برگشته
شمارشو میزارم حتما ببر دکتر ببینه02122865631

عزیزم دکتر بیژن زاده فوق العادست کارش من مادربزرگم رو بردم پیشش اونم پوکی استخوان داشت اول ببر نشون ...

مامان من برای مو برداشتن زانوش رفته بود پیشش. کارش واقعا خوبه بااینکه مطب شلوغی داره ولی وقت واسه بیماراش به اندازه کافی میذاره. دوساعتم بشینی تو نوبت واسه ویزیتت سنگ تموم میذاره

عزیزم دکتر محمد رضا مقیمی رو بهت پیشنهاد میکنم یه سر بزنی چون ایشون پزشک مادرشوهرم بودن و ازشو راضی بود مادر شوهرم
توی بیمارستان مهر خیابان زرتشت میتونی بری ببینشون با این شماره هم جوابگو هستن 02188982000

من یه دکتر خوبی می شناسم که مادرمو درمان کردن، دکتر بیژن زاده متخصص ارتوپد هستن می تونید بهشون مراجعه کنید، ادرس سایت شونم میزارم برید یه سر بزنید و هر سوالی داشته باشید پاسخ میدن حتی می تونید مقالاتشون در این باره رو بخونید. دکتر فرهاد بیژن زاده: http://drbizhanzadeh.com/