2777
2789
عنوان

چه چیزهای خوبی از نینی سایت یاد گرفتین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 156 پست

حس خوبی ک ب بعضی کاربرا دارم عالیه

گاهی تردید اگه داشتم با صحبتاشون برطرف شده

مشورت خاستم واقعا راهنمابودن تعدادی 

کلا مهربونن خانمای اینجا

بعضی هام ن، بچه ان. . . . بدردنمیخورن😀😀

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

حکایت ادب از که آموختی هست 

هر کاری اینجا گفتن انجام ندادم و بسیار راضی ام  

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی منو همین نی نی سایت نجات داد توسط تاپیک یکی از خانومای سایت ک نحوه درست زندگی کردن و ارتباط بین زن و شوهر رو بهم گوش زد کرد 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

با شوهرم دعوایه بدی کردم ک مقصر خودم بود یه کاربری یه متن فرستاد گف اینو بفرس برا شوهرت

ینی معجزه بود فکر نمیکرد اصن اشتی کنیم باهم بهترین چیز تو نی نی سایت این بود ک ب دردم خورد

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

هیچی والا توسینم غده بود همه میگفتن هیچی نیس هرکی داشته خوب شده منم خیالم راحت کارم کشید به عمل

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

یکیش اینکه شوهرم و کتک بزنم یکیش اینکه حاله خانواده شوهرم راچجوری بگیرم یکیش اینکه پول قایم کنم 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

یه چقزه دیگم یاد گرفتم.

اینکه واقعا قانون جذب وجود داره. از بس هی تاپیکای خواهر شوهره بدو دعوا هارو خوندم بعد از مدت ها دوباره خواهر شوهرم باعث اعصاب خوردیم شد خیلی الکی. و متوجه شدم که خودم جذبش کردم

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی