خانمایی که متاهلن اگه بتونید کار کنید و بعد ازدواج شوهرتون بگه کار نکن بشین خونه . قبول میکنید ؟ بگه درس خوندی یه برهه از زندگیت بوده گذشته . الان دیگه متاهلی
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نیاز مادی هم ندارم از سمت شوهرم ولی میرم چون استقلال و پرستیژ اجتماعی برام خیلی مهمه...به مردای الان هم اعتمادی نیست..اگر پشتوانه مالی نباشه مجبوری بمونی و هرنوع زندگی رو تحمل کنی
البته اینارو قبل ازدواج باید توافق کنید
زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
با کسی که فکر می کنه این حقو داره بهم بگه کار کنم یا نکنم ازدواج نمی کنم
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
بله متاهلم از سر کار گوشمو گرفت اورد خونه نشینی😀من تو خونه و اینترنتی با شرایط و ضوابط همسر کار میکنم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
عزیزم هبچ چی زوری نیست منم اصرار کنم میتونم برم بیرون کار کنم ولی تجربه ثابت کرده جیزی که همسرم راضی نباشه و زوری بخوام نه برکت میاره برام نه به نفعمه