2777
2789

من خراسانی نیستم ولی گناباد رفتم

گرمه و خشکه

همش بادهای پر از خاک میاد

مردمش خیییییلی ارومن انقد ارومن انگار کسی تو شهر زندگی نمیکنه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزوار خشک بیابونی

اما نیشابور بهتر یکم آب وهواش از سبزوار

اون دوتا رو نمیدونم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
گرما در حد اهواز؟

اهواز شرجیه

گناباد خشکه میسوزونه

فک کنم امکاناتم هیچی نداره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

برای چه کاری میخایی؟

زندگی یا مسافرت؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
دانشگاه

عزیزم شهرای بهتری رو انتخاب کن اینا گزینه خوبی نیستند 

ولی نیشابور رو خیلی سال نرفتم بتظرم یکم بهتره