بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
توکل کن به خدا خودش همه چی رودست میکنه من مشکلماز لوله هامهست یه لوله مدر اثر خارجاز ر ...
عزیزم من میتونم کمکت کنم من یه دارو گیاهی درست میکنم که لوله ها وچسپندگی کاملا باز میکنه خیلی ها نتیجه کرفتن فقط یه بار استفاده میکنی تا یه سال. امتحان کن ضرری نداره به خدا خیلی ها ازش نتیجه دیدن همون ماه هم باردار شدن
کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدیشاید بیخیال میشدیشاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
اخه من رفتم جراحی کردم لوله راستموبستن گفتن چپی هم پیچ خوردگی داره
نمیدونم عزیزم من این داروی شیافت تشکیل شده از چند نوع گیاه هست برای باز شدن چسپندگی وعفونت دفع میکنه خیلی ها نتیجه گرفتن وفقط با مصرف یه دونه تا یه سال از هر گونه عفونت راحتی وباز میشه لوله ات
کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدیشاید بیخیال میشدیشاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
سلام عزیزم خوبی من قبلا پیام دادم بهتون یه سوال داشتم گلم من لوله ام رو باید یکیشو بردارم سر خارح از رحمی هیدروسالپنکس شده میخواستم بدونم شما قبل لاپاروسکوپی تخمک کشی انجام دادین؟من ویزیت انلاین شدم با یکی دوتا دکتر که در زمینه نازایی هستن مشورت کردم گفتن بهتره قبل عمل ،تخمک کشی کنی احتمال داره ذخیره تخمدانت کم بشه من ۲۷ سالمه ازمایش ذخیره ندادم تنبلی و مشکلی ندارم،میخواستم بدونم به شما هم گفتن؟