2777
2789
عنوان

صاف شدن یک طرف سر نوزادم😔

5129 بازدید | 11 پست

سلام، نوزاد 6 ماهم فقط به یک طرف میخوابه و حتی به خز میاد، و هر کاری میکنم اونطرفی نمیشه. یک طرف سرش صاف شده، و یک طرف برامده، و حتی بنظرم‌ صورتشم یکم زاویه دار شده. چیکار کنم؟؟ خیلی نگرانم همینجوری بمونه😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمنم اینجوری بود شبااین طرف دیگم میزاشتمش تاصب ک شیر میخورد دیگه کم کم درست شد سرش

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

🤔🤔🤔مامانم میگه بهتره اون سمتی که عادت کرده بخوابه بالشتک بذاری که نتونه اونوری بشه و به مرور زمان حتی اگر روزهای اول بد عنقی کنه عادتش میشه 

عمم هم گفت بهتره بچش و به کمر بخوابونه و دو سمت سرش بالشت سفت بذار که نتونه تکون بخوره واسه بچه خودش این کار و کرده گفت

I'd walk straight through the bullet😏

اون سمتی که صاف شده بالشت بزار تا نتونه روی اون سمت بخوابه و مجبور بشه دل بالا بخوابه، یواش یواش یاد میگیره سمت دیگه هم بخوابه. 

فقط تو بیداری توجه کن ببین می‌تونه گردنش رو به راحتی به همه سمتی تکون بده؟نینی دایی من گرفتگی عضله گردن داشت برا همین نمیتونست رو سمت چپش بخوابه و همش رو سمت راست میخوابید. دقت کرده بودن دیده بودن گردنش رو نمیتونه سمت چپ به راحتی بچرخونه. بردنش دکتر ، دکتر یه سری ورزش‌ها بهش داد درست شد

وقتی میخوابه خودت سرشو اینور انور کن

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

نگران چه چیزایی هستی اشکال نداره از اون طرف بخوابونش یه چیزی بزار پشتش نتونه بغلطه بعدم از این کلاه های مخصوص هست مثل کلاه کاسکت واسه همین کار هم ساخته شده من عکسش و دیدم خودشو ندیدم سرش کن خوب میشه 

تا حوالی یک سالگی سر نوزاد بسیار نرم و شکل پذیر است اما حداکثر این شکل پذیری تا 6 ماهگی وجود دارد.

در این بازه زمانی یکی از مراقبت های اصلی والدین باید تمرکز بر روی شکل گیری درست سر او باشد، زیرا پس از این زمان استخوان های سر کاملاً سخت خواهند شد و در محل درزها به یکدیگر جوش خورده و امکان فرم دهی مجدد آن وجود ندارد. پس این بازه ی زمانی حیاتی را از دست ندهید.

یکی از ساده ترین راه ها، خواباندن نوزاد با پوزیشن های متفاوت است. هرگز نباید نوزاد را تنها به یک روش ثابت بر روی زمین قرار دهید. او را گاهی به پشت، گاهی به پهلوها و گاهاً با رعایت و نظارت دقیق (برای اجتناب از خفه شدن) بر روی شکم بخوابانید. استفاده از ابزار های زیر نیز می تواند کمک کننده باشد.

این بالش ها علاوه بر نرم بودن به شکلی طراحی شده اند که در مرکز آن یک سوراخ طراحی شده است تا برجسته ترین بخش پشت سر نوزاد درون آن قرار گیرد. همچنین شکل نواحی اطراف سوراخ نیز به گونه ای است که سبب گرد نگه داشته شدن استخوان های سر در پوزیشن خوابیده به پشت می شود.

اگر به هر دلیلی از جمله قرار گرفتن نامناسب در هنگام خواب تا چهار ماهگی سر نوزاد شما شکل مناسبی به خود نگرفته و یا مناطقی از آن به صورت غیر عادی صاف و یا برجسته شده است، می توانید برای اصلاح این عارضه از کلاه های قالب سر نوزاد استفاده کنید.

نکته مهم این است که این کلاه ها بین 4 تا 6 ماهگی قابل استفاده خواهد بود و بعد از آن اثر درمانی قابل توجهی نخواهد داشت. این کلاه باید تحت نظر پزشک ، 23 ساعت در روز استفاده شود و بعد از یک سالگی نیز هیچ اثری در شکل دهی به استخوان های سر نخواهد داشت.