2777
2789
یه ریملم برا چشمای حساس معرفی کنین 😕 چشام دراومده از دست ریملا 

ریمیل دایانا آف لندن  رنگ نارنجیش برای چشم های حساس و کسانی که از لنز استفاده میکنن من از سایت روبان سفارش دادم عالی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمایندگی محصولات مراقبتی پوست وموآرایشی بهداشتی رودارم درصورت تمایل جهت مشاوره رایگان ,باهماهنگی مشاورارشدمون مشاوره میشدیاآنلاین یاصوتی توضیحات محصولاتم اگه اشکال نداره براتون تووات ساپ میفرسم شماره وات ساپ09134930795

سلام بچه ها، اجازه بدین منم تجربمو از ریمل بگم بهترین ریمل های حجم دهنده اسنس مشکی و بورژوا بیوتی هستن اما ریمل تفکیک دهنده مژه فقط ریمل بورژوا مکس، ریملی هم که باعث ریزش مژه نشه ریمل درمسی خوبه ریملی هم که پیگمنتاش خیلی مشکی باشه ریمل کنویس خوبه 

من همیشه ریمل هامو از سایت هفت و یک می گیرم البته اونا یه پیج هم تو اینستاگرام دارن ، پیجشونو می زارم که شما هم ببینین

Instagram.com/haftoyek

از كجا ميگيري چند؟اصلش كه نيس اصن

من  شیراز زندگی میکنم..تو بازار انقلاب مغازه شایان و ستاره...همه وسایلاشون مارکه

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍