2777
2789
عنوان

بی اشتهایی ناشی از دندان درآوردن

1258 بازدید | 6 پست

سلام.مامانای باتجربه لطفا کمک:دخترم ۶و نیم ماهشه .تازه دندون درآورده اونم کامل خارج نشده از لثه اش .الان نزدیک ۲۰ روزه شیشه نمی گیره و غذا هم نمیخوره.با قطره چکون بهش میدم شیرو.این بی اشتهایی و شیشه نگرفتن تا کی ادامه داره؟چیکار کنم حداقل شیشه شو بگیره؟

دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست

دو هفته ادامه داره 

پسر من تو این دوهفته کلی وزن کم کرد 

وای بعدش که دندون از لثه زد بیرون دوباره وزنشو جبران کرد

بعدم مبااارکهه😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفته ادامه داره  پسر من تو این دوهفته کلی وزن کم کرد  وای بعدش که دندون از لثه زد ...

مرسی عزیزم.شیر خودتونو میخورد؟پس دو هفته طول کشید بعد دندون درآوردن تامثل قبل بخوره؟

دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
مرسی عزیزم.شیر خودتونو میخورد؟پس دو هفته طول کشید بعد دندون درآوردن تامثل قبل بخوره؟

شیر خشکیه نه تنها شیر هیچی ام نمیخورد 

اره عزیزم الان دوباره وزنش خوب شده نگران نباش

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دختر من ده ماهه هست دندون نداره چیکار کنم

پسر منم ۱۰ ماهشه تازه دراورده😁😁😁

تا یکسالگی وقت دارن اصلن نگران نباش مولتی و ایناشم بمدقع بده😘