من این ماه با تجویز دکتر دارو مصرف کردم برای بارداری و روزهای ۱۳–۱۴-۱۵هم نزدیکی دلشتم الان چند روز از این قضیه میگذره که پس از نزدیکی دوباره یه کم خونابه دیدم که روز بعدش دیگه قطع شد ولی همچنان زیر دلم درد میکنه و سفت شده میشه دلیل بارداری و تخمک گذاری باشه؟؟؟ الان روز ۲۱پریودی هستم و دوره ریودیم هم۲۸ روزه اس
من مجردم ولی دانشجو پزشکی ام خوشحال میشم کمکت کنم😁😁
1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
آره عزیزم امکانش هست زیادم هست من مجردم ولی دانشجو پزشکی ام خوشحال میشم کمکت کنم😁😁
وای واقعا؟؟؟ من ۳۸سالمه خیلی دوست دارم بار دار بشم روز ۳پری تا روز ۷پری روزی دوتا لتروزول و از روز ۸تا روز ۱۱پری روزی یکی سینال اف زدم روز دوازدهم سونو دادم تخمدان راستم فولیکول ۱۰ و۱۵و تخمدان چپم فولیکول ۱۸-۱۹-۱۴ داشتم روز سیزدهم هم دکتر دوتا اچ سی جی تجویز کرد وگفت همون شب تا سه شب نزدیکی داشته باشم ودیگه نداشته باشم حالا امکان داره. که حامله باشم؟؟الان روز۲۱پریهستم.
من الان باردارم هفت هفته و ۵ روز، خونریزی دارم دکتر فقط شیاف داده واژینال مصرف میکنم با اینکه خارجیه ولی بعد از سه خیلی فرقی نکرده اوضاعم، تو سایت خوندم ممکنه از غلظت خون باشه و آسپرین خوبه حالا نمیدونم سر خود مصرف کنم یا نه؟ البته دکترم گفت نه😐جنین هم قلبش تشکیل شده
خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
من ۶ ماه پیش سقط داشتم و این ماه اقدام کردم واسه بارداری حدودا ده روز به پری مونده اما یکی دو روزه که تخمدانم مخصوصا سمت راست درد میگیره ممکنه باردار باشم؟ و اینکه با این شرایط میتونم دندونم رو بکشم یا صبر کنم فعلا
وای واقعا؟؟؟ من ۳۸سالمه خیلی دوست دارم بار دار بشم روز ۳پری تا روز ۷پری روزی دوتا لتروزول و از روز ۸ ...
من الان امکان بارداری تو محاسبه کردم به احتمال 70 درصد بارداری ولی باز بهت امید الکی نمیدم
چون یک روز پریودت دیر شده فعلا صبر کن☺️
دارو هایی مثل لتروزول عوارض زیادی دارن سعی کن کمتر بخوری. مثلا خونریزیت رو ممکنه زیاد کنه یادر ناحیه لگنت احساس درد کنی
من الان باردارم هفت هفته و ۵ روز، خونریزی دارم دکتر فقط شیاف داده واژینال مصرف میکنم با اینکه خارجیه ...
آسپرین گشاد کننده رگه بیشتر تا رقیق کننده خون
آسپرین برا جنین خیلی مضره
چه شیافی مصرف میکنی؟
من ۶ ماه پیش سقط داشتم و این ماه اقدام کردم واسه بارداری حدودا ده روز به پری مونده اما یکی دو روزه ک ...
میشه متنت نو درست کنین خرابه🤔