2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین لباسشویی با چی ضدعفونی میشه

ميگن سركه سفيد خوبه بريزى 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
من گوشم وز وز میکنه گلوم یکم خار ش داره میترسم

حساسيته نترس 

منم الان كل صورتم ميخاره و همش عطسه ميكنم 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
حساسيته نترس  منم الان كل صورتم ميخاره و همش عطسه ميكنم

ممکنه به مایع شوینده حساسیت داشته باسم

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
چرا

هفته ی دیگه نینیم میاد اینجا دست تنهام از یه طرفم مامانم میگه فردا شب با زنداییت بیا پیشم منم تو این اوضاع مریضی میترسم نمیدونم برم یانه

بی صبرانه منتظر یه دختر خوشگل   
ممکنه به مایع شوینده حساسیت داشته باسم

اگه با وايتكس و خانوادش كار كردى كه شك نكن 😂

از خوردنى هم ميشه مواد الرژى زا مثل توت فرنگى گوجه بادمجون بادوم زمينى و ...

گل و گياهم كه به نوبه خودش سهم بزرگى داره 😑

بعد یه ماهی تازه امروز ظهر دوساعت خوابیدم افتابم از پنجره افتاده بود رو فرش خیلی باحال بود زیر نور و گرمای افتاب عین جوجه رنگیا گرفتم خوابیدم😌

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی