2777
2789

جاریم بارداربود افسردگی شدید داشت هروزمیرفت سونوهمیشه زنگ میزد بلندشدم چیزی نشده منم چون ام اس دارم هروززنگ میزد هیچ وقت بروش نماوردم میگفتم بزارخاطره خوبی ازم بمونه بهش گفتم بهت قول میدم پسرت بیاددنیاازدیوارصاف بکشه بالا حالاکاش بیای ببینیش نمیزاره اب خوش ازگلوش پایین بره انقدماشاالله شیطونه سه سالشه 😍😍😍😘😘😊😊

خدا دلم یه شانه میخواهد تاخودصبح گریه کنم
تک نفره شم بگیر عزیزم حیفه ناقص نکن مبلاتو...

یک ماه دیگه دارم می رم آپارتمان سه اتاقه ، نگرفتم خونه ام کوچیکه الان ، برم خونه جدید حتما می گیرم ، اینا م الان گرفتم شوهرم پول داشت اگه نمی خریدم خرج می شد پولش .. می خوام فردا فرش بخرم نمی دونم چه رنگی بخرم 

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چهار سالگیش دارم میبرمش،ماهی ۷۰۰ هزار تومن فقط پول گفتار درمان میدم .فدای سرش فقط بدونم خوب میشه

به امید خدا  دعا می کنم خوب خوب بشه .. از اول اینطور بود؟

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
چند سالش بود که لکنت گرفت چتد سال طول کشید تا خوب شد داداشت؟؟چیکار کرد که خوب شد؟

سه سالش بود که لکنت گرفت تاده سالگی باهاش بود خیلی اذیت شد طفلی ولی حرف میزد بلند میشد چون میخواست جلبه توجه کنه مام سکوت میکردیم بهش گوش میدادیم 😢انقدازش سوال پرسیدیم ولی اگه اشکال داشت خودمون درستشو نمیگفتیم میگفتیم میشه دوباره بگی متوجه نشدم همین کاراباعث شدخوبشه البته چندجلسه ایم مامانم رفت مشاور دکتر

به پول ایران چقد میشه پول مبلهات؟

بین چهارده میلیون و پونزده میلیون نوسان قیمت 😃

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
به امید خدا  دعا می کنم خوب خوب بشه .. از اول اینطور بود؟

انشاالله تو هم عکس هلن تو یه روزی بدون دستگاه بذاری که داره میدوه و بازی میکنه خرابکاری میکنه😍

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
نه مث بلبل حرف میزد تو ۳ سالگیش رفتیم یه عروسی بعدش اینجوری شد !

حتما چشمش زدن ، نکنه ترسیده ...چقد سخته براش دعا بگیر شاید اثر داشته باشه 

سه سالش بود که لکنت گرفت تاده سالگی باهاش بود خیلی اذیت شد طفلی ولی حرف میزد بلند میشد چون میخواست ج ...

خیلی سخته وقتی زبونش میگیره حس سکته بهم دست میده

انشاالله تو هم عکس هلن تو یه روزی بدون دستگاه بذاری که داره میدوه و بازی میکنه خرابکاری میکنه😍

ان شالله، تو هم یه روز بیای بگی دخترت خوب خوب شده 😍

بین چهارده میلیون و پونزده میلیون نوسان قیمت 😃

یک هزار دلار. چهارده میلیون میشه ؟ یا چهل میلیون ؟

فقط حساسیت بدترمیشه بزارخودش هرچی دوست داشت بگه اذیتش نکنید بهش گیرندید توچشماش نگاه کنید بهش ارامش بدید خیلی بهش محبت کن باورکن نتیجه میگیری بهت قول میدم شک نکن

حتما چشمش زدن ، نکنه ترسیده ...چقد سخته براش دعا بگیر شاید اثر داشته باشه 

نمیدونم.دعام گرفتم تا یه مدت تاثیر داشت دیگه تاثیرش رفت متم نرفتم دنبالش .کسی رو هم نمیشناسم که خوب باشه..دعا نویسه گفت چشم خورده.چون دخترم خییییلی تو اون عروسی خوشگل شده بود