2777
2789

بیاین از همین نصف شب تصمیم بگیریم لاغر شیم. درسته سخته اما میشه. تو بلند مدت ما میتونیم به وزن ایده المون برسیم. در این شکی نیس. به بعد از لاغری فک کنین و خودتونو تو اندام عالی تصور کنین. به این فک کنین که میتونین همه جا بدرخشین. خوب قدم اول اینه که میخوایم شکر رو کلن از زندگی به‌طور کل حذف کنیم. هر چیزی که شیرینی مصنوعی داره میره تو سطل زباله. حالا میپرسیدن چرا سطل زباله. چون آخه این شکر لعنتی هیچ فایده ای نداره هیچ برا هیچ کدوم از اعضای خونه هم خوب نیس. مخصوصا واسه کوچولو های نازتون. خوب این هفته حذف شکر. اما شاید بگین چایبو با چی بخورین. با خرما بخورین. با توت خشک هم کار ساز نیس چون مجبور میشین 10 تا شو بخورین. شما مجازین تو هر روز با چاییتون فعلا 4 تا خرما بخورین. این برا کساییه که زیاد چایی میخورن یا شیرینی زیاد میخورن. هر چی این عدد کمتر بشه بهتره. روزی نیم ساعت هم تحرک. شما میتونین تو خونتون پیاده روی کنین. البته نیم ساعتو باید از وقتی شروع کنین که ضربان قلبتون زیاد شد. یا میتونین برقصین. این هفته فعلا همین نیم ساعت باشه. تا انگیزه بگیریم. ولی انجام بدینا. تا هممون انگیزه بگیرین. هر جا خسته شدین یا نتونستین در برابر یه چیز شیرین دووم بیارین خودتونو خیلی چاق تر از الانتون تصور کنین. منصرف میشین. از فردا شروع میکنیم. یادتون نره ها. هر کی میخواد بگه تا ببینم چن نفریم. انشاالله هممون موفق میشیم و عکسای آن ام‌اس خوشگلمونو میزاریم😍😍😍

امضا وجود ندارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.