2777
2789

ما اینجاییم چون قراره به هم کمک کنیم .

خانم ها بدونید اکثر مردها وقتی عصبی میشن ،عقلشون میپره ،مواظب سلامتی خودتون باشید 

چه پرده های گوشی که با سیلی هاشون پاره شده که حتی ضربه ی محکم ممکنه باعث ضربه مغزی بشه .

اگه دوباره همینجا کسی ازم سوال نمیکرد که تو با پرده ی گوشت چیکار کردی و راهنماییم کن .شاید فکر میکردم تنها شخص قربانی من بودم اما الان به ضرس قاطع بهتون میگم که مواظب باشید قربانی بعدی شما نباشید.

با مرد جماعت بحث نکنید ،مردهای ایرانی دیوانه تر از اون چیزی هستن که ما فک میکنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک بار بزنه با کابل سیاه و‌کبودش می کردید بعد زنگ‌میزدید پلیس  صورتجلسه کنه حالا اینقدر مجبور ن ...

همه ادم ها شرایط یکسان ندارن. انقدر تلخ نگو شاید دلی بشکنه بخاطر شرایطش

میشه هزار و یک دلیل داشته باشه سکوت یه نفر .حالا چون من و تو توبشرایطش نیستیم یا توی انتخاب همسرمون دستمون باز بوده دلیل به بی رحمی و حرف سنگین نیست دوستم 😔❤

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.
همسر من علاوه بر اینکه تعادل روی زبونش نداره و براش مهم نیست پیش کی هستیم هر چی به دهنش بیاد میگه دس ...

متاسفانه انگار قبل ازینکه تربیت بشیم ازدواج میکنیم ،چون مثل ندید بدید ها تا کسی رو میبینیم فک میکنیم دیگه مثل این گیر نمیاد واسه ما

متاسفانه انگار قبل ازینکه تربیت بشیم ازدواج میکنیم ،چون مثل ندید بدید ها تا کسی رو میبینیم فک میکنیم ...

اتفاقا میدونی مشکل از اینکه یکی میاد هول میشیم نیست من جزو دخترایی بودم که محال بود برم مهمونی یا عروسی خاستگار برام نیاد از فامیل هم که ۳ نفر بودن مشکل اینه دخترای ایرانی فقط هدفشون ازدواجه به یه سنی که میرسن دیگه فقط دوست دارن ازدواج کنن من خودم ۲۳ ازدواج کردم فکر میکردم خیلی دیر شده خلاصه که جو جامعه و بعضی خانوادها باعث میشن دخترا از ارزشهای واقعی زندگی دور بشن و زود بخوان برن سر خونه زندگی خودشون که مستقل بشن و متاسفانه بدتر میشه  براشون یه عده هم هستن مثل بنده عاشق کرو کور میشیم هر چی میگن نکن نمیفهمیم وخیلی دیر میفهمیم چه گلی تو سرمون شده