2777
2789
عنوان

ک ر و ن ا

522 بازدید | 42 پست

والا کرونا تکلیفمون روشن نمیکنه

ببینیم موندنی هستیم یارفتنی اگه موندنی هستیم تاخونه تکونی کنیم

اگه رفتنی هستیم تا اینقدر زحمت الکی نکشیم 😅😅😄😂😂🤣😆

کرونا اول رفته قم زیارت بعد رفته گیلان سیاحت بعد رفته تهران تجارت حالا هم که خبر مرگش اومده شیراز استراحت

😃😃😃😃

ی جون ناقابل دارم🤔 نمیدونم🙄 ب سیل بدم😜 ب زلزله بدم 😝ب هواپیما بدم😂 ب کرونا بدم😉 کدوم بدم ؟😂😂😂

قابل توجه مجردین عزیز ..

الان بهترین موقع ازدواجه👩‍❤‍💋‍👨

نه شامی.. نه مراسمی.. نه روبوسی‌ای..

کت و کلاهت رو برمیداری می‌ری خونه خودت..👫😄😄😄😄

با توجه به اینکه روز شنبه پایان کرونا در کشورمان اعلام شده، کشورهای عربی روز جمعه را پایان کرونا در کشورشان اعلام کردند😂😜🤣

صبح تا حالا ۵ دقیقه یکبار الکل زدم به دستم، ۱۰ دقیقه نزدم دستم گفت داداش بریز دوتا پیک عقبیم.😂

مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که

هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😂😂😂

وزیر بهداشت گفته لطفا مردم به شایعات توجه نکنند و فقط به دروغ هائی که ما میگیم توجه کنند.

😂😂😂😂😂

کرونا مخففه یک جمله است و نمی دانستیم.

ک= کلید

ر= روحانی

و= واقعا

ن= ناکارآمد

ا = است

😃😂😂😂😂😂

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من خونه تکونی کردم گفتم اگه مردم مادرشوهر خواهر شوهر نگن چ نکبتی بود 😂

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه تکونی کردم گفتم اگه مردم مادرشوهر خواهر شوهر نگن چ نکبتی بود 😂

دور از جونت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️