2777
2789
عنوان

از خواهرم بدم میاد

404 بازدید | 18 پست

اقا اینقد تاپیکای اینکه میان میگن خواهرم یا مادرم دشمن خونیمه، متنفرم ازش، فلان کار میکنه پولامو ور میداره، بهم حسودی میکنه، چشم دیدنمو نداره و... زیاد شدن که ؟؟ 

یکی گفته خواهرم کوچیکتر از منه ازدواج کرده بم تیکه میندازه😏

اونیکی میگه خواهرم داره از حسودی میترکه شوهرم وضعش خوبه😌

یکی میاد میگه خواهرم لباسامو میدزده😳.. منم لباسای خواهرمو ور میدارم یعنی اینقد ناراحت میشه؟😦

هر چی هم که میشه همه سریع میگن فقط قطع رابطه😐

شما ها هم اینطوری این؟ چرا واقعا؟ حتی رابطتون بد باشه سعی کنید درستش کنین به خدا ته تهش خون غلیظ تر از آبه😶🙄

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

هیچ کدوم از اینایی که گفتی، به اندازه‌ی اون تاپیک کع آبجیش بخاطر کرونا تو خونه دعوتش نکرده بود بد نیست 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
هیچ کدوم از اینایی که گفتی، به اندازه‌ی اون تاپیک کع آبجیش بخاطر کرونا تو خونه دعوتش نکرده بود بد نی ...

واقعا منکه کلا اعصابم بهم ریخت خوندمش

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندماه بود با داداشم قهر بودم، ازش متنفر بودم.

البته الانم ازش خوشم نمیاد.

بعد یه شب دیدم رفیقش نشسته پشت ماشینش و  داره گاز میده، داداش منم سر کوچشون وایساده بود از سرما میلرزید، اصن خون جلو چشمامو گرفت، وایسادم داشتم فحش میدادم و حرصم گرفته بود.

مامانم گفت راسته که میگن خون جوش میکنه(هیچی نگو ماشینش رو خریده)

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
هیچ کدوم از اینایی که گفتی، به اندازه‌ی اون تاپیک کع آبجیش بخاطر کرونا تو خونه دعوتش نکرده بود بد نی ...

اتفاقا امروز یادش افتادم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

همونکه تو پله ها مجبور شده بود منتظر بمونه؟

همونکه تو پله ها مجبور شده بود منتظر بمونه؟

بله

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
یکی ااونو توصیح بده من ندیدم 

کلید نداشت مجبور شده بود بره خونه خواهرش خواهرشم راش نداده بود تو خونش به خاطر کرونا. اون بدبختم ۵ ۶ ساعت تو سرما نشسته تو راه پله ها تا شوهرش بیاد ببرتش

میگفت انگار از ۱۱ پیش از ظهر تا ۷ عصر نشسته بوده تو پله ها😐😐😐

وااای ندیدم تاپیکشو خو میرفت خونه مادرش میبینی بعصی همسایه ها از اینجور خواهرا خیلی بهترن

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖