الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سامیار چی اصیل نیست تو تاریخ ایران هست یادم نیست رایان جدید تره و قشنگتره میترسم به پارسا بگن پارس ...
اگه شنیدی که اسم یکی از سرداران هخامنشیه باور نکن اگه اینطور بود شک نکن تو لغت نامه های بزرگی چون دهخدا و معین ذکر شده بود. تا میخوان بگن یه اسمی اصیله فوری میگن نام یکی از سرداران هخامنشی بدون ذکر منبع و چیزی☺️
بعدم پارسا خیلی به اسم خودتون میاد و قشنگه😍اتفاقا به نظرم جالبه اسم پسر با مادرش ست بشه و پدر با دخترش💖کسی که به ذهنش میرسه به پارسا بگه پارسال قطعا درجه شعورش پایینه و برا هر اسمی که شما انتخاب کنی کلمه ناشایستی پیدا میکنه پس به خاطر چهار تا آدم بی ادب که زیادم نیستن و با برخورد محکم شما همون اوایل میتونین جلوشونو بگیرین به فکر تغییر اسم به این زیبایی نباشین. پارسا اسم خیلی زیباییه و اصلا قدیمی نیست و نمیشه و همیشه و تو همه زمونا جزو اسامی شیک و به روزه🤩