انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بیشتر لباسای بارداریم همین تیپیه. خیلیاشون همون پیرهنای قبلیمه که از زیر سینه ازاد بوده. شکمم هم کلا زیاد بزرگ نیست
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام مزون تخصصی بارداری مامانا در خدمت شماست. مدلهای لباس همگی ترک و آلمانی می باشد که سایز خود شما دوخته می شود با امکان ارسال خیاط به منزل شما 09373740388
با اجازه ************************************************* *********فروش لباس مارکteknur وpolkanترک************************* فروش انواع تاپ-بلوز-لباس خواب-تاپ و شورت با قیمتهای بسیار عالی وارد کننده از ترکیه ttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28961 **************************************************************