2777
2789
عنوان

قوانین متافیزیک

451 بازدید | 14 پست

کسی از متافیزیک چیزی میدونه؟؟؟

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

بله

درچه زمینه مثلا؟ 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

متا شیمی ام قبوله؟😁

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@laracroft

بیا تاپیک های مورد علاقه منه باز خخخخ😆

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
بله درچه زمینه مثلا؟ 

کلا چیه من اطلاعاتی ندارم میشه توضیح بدید

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
انگشت شمارن کسایی ک سردربیارن خیلی کم

شما چی میدونی ازش..؟؟؟

متا شیمی ام قبوله؟😁

فقط متافیزیک 😅😅

علوم غیرطبیعی توایران رشتش وجودنداره

کلا چیه این علم

کلا چیه من اطلاعاتی ندارم میشه توضیح بدید

برای چه کاری لازمش داری؟ متافیزیک کلا یعنی چیزهایی که از فیزیک و ماده خارج اند

امور های مربوط به ذهن و...