2777
2789
عنوان

دخترک عجیب زاده..رفع سوتفاهم تاپیک دیروز

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 20 پست

ما که نمی دونستیم چند دیقه قبل یکی همچین چیزی نوشته که حالا شما واسش تاپیک زدی 

تو حرفاتم استیکری چیزی نبود که بفهمیم شوخیه

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که نمی دونستیم چند دیقه قبل یکی همچین چیزی نوشته که حالا شما واسش تاپیک زدی  تو حرفاتم استی ...

😐ببخشید ولی یه عده متوحه شدن ..درضمن اگه الان بخونید خوب میبینید عذر خواهی کردم 

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...
@nasimnasim26     از کاربری شماهمیشه خوشم میومد وامیدوارن سوتفاهم رفع شه💗

♥️❤لطف داری عزیزم دل به دل راه داره.حدس زدم چون تو اون تاپیک قبل که یکی از کاربرها این نظر داشت بودم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
😐ببخشید ولی یه عده متوحه شدن ..درضمن اگه الان بخونید خوب میبینید عذر خواهی کردم 

اونا احتمالن تو اون تاپیک قبلی بودن 

ایرادی نداره پیش میاد چیز مهمی نبود که عذر خواهی کنی ❤

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
@khoday_mer3p    

سلام والا من بدو بیراهی نگفتم به شمانمیدونستمم که شوخی بوده اگرم چیزی بوده طبق تاپیکی که کسی زده به اشتباه صحبت شده

اگر صحبتی حرفی بوده من از شما عذر میخوام💖

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!