2777
2789
عنوان

کرونا دارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خارش میاد سرفه ام میگیره ،تنم هم میخاره 

احتمالا نداری، آب نمک قرقره کن خیلی زیاد، چون گفتن ۴۰درصد از کساییکه کر ونا گرفتن بخاطر رفتنشون به مراکز درمانی بوده، گفتن اگر تنگی نفس پیدا کردید بیایید بیمارستان، تو هم نرو خطرناکه، آب نمک قرقره کن، تو بینی هم بریز، البته نباید آب نمک خیلی غلیظ باشه نمکش درحد سرم هایه آب نمک داروخانه ها باشه 

نه سرفه ندارم ۵ روز پیش اسفند دود کردم الان تنگ نفس میشم حس میکنم ی چیزی تو قفسه سینمه نمیزاره نفس ب ...

احتمالا مال اسفنده اذیتت کرده

منم تنگی نفس داشتم از معده بود با رانیتیدین خوب شدم

ببين من يك ساله الرژى دارم گلوم ميخاره و سرفه دارم بدنمم بعضى وقتا ميخاره! الان من كرونا دارم؟! توام حساس شدى فك ميكنى تب دارى 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

والا منم امروز سینه ام میسوزه شک افتادم ولی من بیرون نرفتم نمیدونم ولی سرفه و تب ندارم

دیگ نمیدونم معده ام یا ریه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
ببين من يك ساله الرژى دارم گلوم ميخاره و سرفه دارم بدنمم بعضى وقتا ميخاره! الان من كرونا دارم؟! توام ...

حساس که شدم اون شب که شنیدم بند بند وجودم میلرزید