2777
2789

چه جالبه

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

11_ زنگوله پا تابوت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

۱-دیوار موش داره موشم گوش داره

۲-دست بالای دست بسیار است

۳-آب که سر بالا بره قورباغه ابوعطا میخونه

۴-قوز بالا قوز

۵-جوجه رو آخر پاییز میشمارن

۶- شتر دیدی ندیدی

۷-رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون

۸- موش تو سوراخ نمیرفت ب دمش جارو بست

۹-دیگ ب دیگ‌میگه روت سیاه

۱۰-شتر در خواب بیند پنبه دانه

۱۱-زنگوله پای تابوت

۱۲-مرغ همسایه غازه

۱۳-با یه گل بهار نمیشه

۱۴-شب دراز هست و قلندر بیدار

۱۵-بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد

۱۶-پایان شب سیه سپید است

۱۷- حساب حسابه کاکا برادر

۱۸-گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

۱۹-آشپز که ۲ تا شد غذا یا شور میشه یا بی نمک

۲۰-هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

۱-دیوار موش داره موشم گوش داره ۲-دست بالای دست بسیار است ۳-آب که سر بالا بره قورباغه ابوعطا میخونه ...

ممنون😍

عمرا اگر شماره ۲۰ رو میفهمیدم

شماره ۱۱رو حدس زده بودم این باشه اما شک کردم

شماره ۷رو هم فکر میکردم آواز دهل شنیدن از دور خوش است باشه