2777
2789

تا حالا شده سوتی بدین بخواین جمعش کنین بـــــزنین بریــــنین؟؟؟؟

ی بار تیپ شیک و پیک زده بودم رفتم نمایشگاه کـــتاب عاقا رسیدم جلوی پله دیدم واااو کـــــلی پسر وایسادن با ناز و عشوه داشتم میرفتم بالا یــــهو پله دومی خوردم زمین همه با لبخند نگام کردن خیلی شیک پا شدم پله بعدی هم خوردم زمین همه دیگه صدای خنده هاشون بلند شده بود

عاقا پله بعدی هم نزدیک بود بخورم زمــــین ک دیگه ملت ریسه میرفتن😕😕

نمیدونم چرا چلاق شده بودم...

هیچی دیگه از در پشتی فرار کردم...

ی بار دیگه هم ی استـــــاد داشتیم به بوی نارنگی حساسیت داست... با دوستای دانــــــشگاهیم گفتیم نارنگی ببرم سر کلاس پوست کنیم یواشکی بوش بپیچه اســـــــتاد اذیت کنیم...تو کولم ی ۱۰-۱۲تا نارنگی گذاشـــــــتم هندزفری به گوش سمت دانشگاه توی راهرو دانشگاه دیدم همه منو نگاه میکنن میخندن پشــــــتمو دیدم زیپ کولم باز شده بود همه نارنگیا دونه دونه کـــــف راهرو پخش شده بود لامصب استادمون سید بود....جدش منو گرفت😐

شما هم تعریف کنین ...

ماچ به کلتون...

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

😂😂😂

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار هم دوران بلوغ و جاهلیت بود و عکسای +۱۸ تو گوشیم بود و به پسر داییم خواستم دکوراسیون نشون بدم یکیو نشون دادم بعدش عکسای خــــاک بر سری اومد حالا هی جــــلو میزدم بدتر میشد پسر داییم قرمز شد من نمیدونم چرا اینجوری😁 نگــــاش میکردم 

لــــا مصب شرم و حیـــــا نداشتم

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

یه بار یه خانمی اومده بود برای پسرش ازم خاستگاری کنه، بهم گفت شما اصالتا برای فلان شهر هستید من هم گفتم نه خدانکنه، گفت ما برای اونجاییم🙄

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر

من یبار رفته بودم یه پاساژ خیلی بزرگ از این آسانسور شیشه ای ها داشت ک فقط مخصوص نگهبان بود 

منم فکر کردم برا عموم آزاده 

اومدم برم سمتش نگهبانه گفت کجا میری منم الکی گفتم دوستم طبقه بالا منتظرمه میخوام برم پیشش گفت این اسانسور کلا یه دکمه بیشتر نداره فقطم میره رو پشت بوم و زیر زمین حالا دوستت رو پشت بوم یا زیر زمین منم لال شده بودم گفتم هیچکدوم 😑

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
ی بار هم دوران بلوغ و جاهلیت بود و عکسای +۱۸ تو گوشیم بود و به پسر داییم خواستم دکوراسیون نشون بدم ی ...

عشقتو  چرا تگ نکردی 😐

ممد و عشقه باو⁦♥️سلین وعشقه باو ⁦♥️⁩