2777
2789
عنوان

خبر خوش خبر خوش خبر خوش کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 3869 بازدید | 123 پست

نمیدونم چقدر صحت داره اما دم سازمان بهداشت جهانی و اونیکه بهش فرمول داده گرم البته اگه واقعیت داشته باشه

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا خانواده بهش گفتن یه چیز بگو بچه مون روحیه بگیره وگرنه دیروز ترامپ یه دیدار توکاخ سفید با وزیر بهداشت امریکا و. روسای کارخونه های داروسازی داشت بهشون گفت تلاششون رو بکنن حداقل تا اپریل یعنی یه ماه دیگه راهی پیدا کنن مشخصه خبرنداشته اصفهان ازشون فرمول گرفته 😂😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
شوهر خالت چی میزنه عزیزم؟ 

چرا دوست داری تو دل مردمو خالی کنی؟تو خبر داری ک دروغه؟خودمم اینو امروز اخبار شنیدم گفتن ک با ۵تا کارخونه قرارداد بستن حتی گفتن دو نفرم از پزشکای چین بودن

در هر صورت امیدوارم راست باسه ولی چرا اخبار اعلام نکرده اگه راسته؟

من اخبار ندیدم ولی چون از منبع خبرم مطمعنم اومرم گفتم انشاالله خدا دل همه شاد کنه خیلیا بهم میخندن که این حرف زدم ولی به زودی متوجه میشید

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

انشالله به حق این وقت عزیز درست هست ، ولی وقتی اینجوره امریکا چرا اعلام وصعیت قرمز کرده توی کشورش؟ و جسارتا فرمول دارو به داروسازی ها بخشنامه نمیشه ، در نهایت فرمول به صورت پایلوت ساخته میشه روی چند نمونه بالینی اجرا میشه وبعد دستور تولید انبوه میاد . با همه ی اینها امیدواریم درست باشه.

خبر خوب دیگه اینکه دانشکده ی پزشکی بقیه الله هم گفتن دارو کشف کردن و در مرحله ی بالینی ، اخبار هم اعلام کرد ، انشالله بزودی برچیده میشه

سلام😊 
چقدر هم لایک خورده تاپیک  یه جامعه تا چه حد میتونه در جهل و بی سوادی غلت بزنه !

میشه خفه بشی و گورت ازین تاپیک گم کنی؟

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

ترووو خدا راست میگی؟ الان داشتم گریه میکردم وسواس گرفتم این چند روز کسیم خونمون رعایت نمیکنه 

عقدمم بهم خورد بخاطر کرونا روحیم داغون شده 

اگ راست گفته باشی پونصدتا صلوات برات میفرستم

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما

پس چرااخبارچیزی نمیگه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
بخداااااااا اگه خبرم موثق نبود نمیگفتم شاید بترکم ولی بخدا راسته یه نفس راحت بکشید التماس دعا

ازت ممنونم بهترین خبری بود که تو این چند روز شنیدم

خدایا شکرت

انشاالله هر چی از خدا میخوای همون بشه

نمیدونم چقدر صحت داره اما دم سازمان بهداشت جهانی و اونیکه بهش فرمول داده گرم البته اگه واقعیت داشته ...

باورت میشه ؟؟هی میگم اخبار خاله شوهرعمه رو اعلام نکنید گوش نمیدن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
چقدر هم لایک خورده تاپیک  یه جامعه تا چه حد میتونه در جهل و بی سوادی غلت بزنه !

گلم دعا خیرکن انشاالله به زودی واکنش پیدا بشه

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave