زیور45 مدیر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 615 عنوان پسرم میگه... | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 25 پست سعی میکنم زیاد گوشی دستش ندم الان اومد گفت عکس بن تن و اینا رو برام سرچ کن داشتم براش سرچ میکردم طفلی اینقدر هول بود می ترسید ده دقیقه اش زود تموم بشه از اونورم چیزای زیادی نو ذهنش بود میخواست ببینه میگفت مامانی برام سرچ کن همه ی چیز ها 🤩🤩 1398/12/13 | 17:14 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arinak عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 1374 اگه به خودش باشه ۲۴ ساعت میخواد دستش باشه مجبوریم بکنیم روزی دو تا ده دقیقه نیم ساعتش کن ۱۰ دقیقه با ندادن فرقی نداره بچه استرس میگیره فقط
aylar_fap عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 6660 چرا اونوقت؟ این کارا چیه اخه؟؟؟ هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
زیور45 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 615 نیم ساعتش کن ۱۰ دقیقه با ندادن فرقی نداره بچه استرس میگیره فقط آخه خیلی پلک میزنه میترسم چشماش خسته بشهچشم پزشک هم رفتیم چشماش مشکلی نداشت ولی خیلی پلک میزنه
اویسا7 عضویت: 1391/11/10 تعداد پست: 5471 بن تن لاکپشت نینجا سگ گاو .... خلاصه همه چی دلش میخواست میگفت بنویس همه چیزها خب اینو متوجه شدممتوجه نشدم چرا اینجوری باهاش برخورد میکنیخب یه لحطه فک کن این بزرگ بشه با چه ولعی میره سراغ اینترنتاونم بدون کنترلتیه جوری نکن که خیلی نسبت به یه چیزی حریص باشه و چشمش دنبالش بشه مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی....... 😉😉😉😉😉😉 .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
زیور45 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 615 خب اینو متوجه شدم متوجه نشدم چرا اینجوری باهاش برخورد میکنی خب یه لحطه فک کن این بزرگ بشه با چه ول ... عزیزم الان خیلی کوچیه تازه ۵ سالشه یعنی روزی دو تا ده دقیقه براش کمه؟
arinak عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 1374 آخه خیلی پلک میزنه میترسم چشماش خسته بشه چشم پزشک هم رفتیم چشماش مشکلی نداشت ولی خیلی پلک میزنه اها چند سالشه؟
زیور45 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 615 این کارا چیه اخه؟؟؟ کدوم کارا منظورت رو متوجه نمیشممن حالم با پسرم خوبه اینجا به اشتراک میزارم شما دوست نداری نیا
aylar_fap عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 6660 کدوم کارا منظورت رو متوجه نمیشم من حالم با پسرم خوبه اینجا به اشتراک میزارم شما دوست نداری نیا عزیزم من شوهرم روانشناسی خونده و میگه این کارا تو بلند مدت خیلی رو بچه تاثیر میذاره من چیزی نگفتم که اینطوری رفتار میکنید منم الان میرم هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
اویسا7 عضویت: 1391/11/10 تعداد پست: 5471 عزیزم الان خیلی کوچیه تازه ۵ سالشه یعنی روزی دو تا ده دقیقه براش کمه؟ به نظرم نزار اینجوری هم له له بزنه واسه اینترنتیه کاری کن زیر دستش باشه ولی نره سمتشبا بازی و سرگرمی مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی....... 😉😉😉😉😉😉 .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷