2777
2789

تو ویلای شمال یا کیشم دارم زندگی میکنم البته اگه از ایران نرم قبلش.یه پسره ۹ ساله ام دارم.شوهرمم بازنشست شده 😊

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوم درحال ساخت یه مدرسه:") با تمام امکانات تحصیلی رایگان برای دخترهای باهوش و معدل بالا و همچنین درحال پیدا کردن یک سری افراد باهوش که بتونیم باهم یه بیمارستان برای افرادی با  درآمد کم بسازیم و یه خیر نمونه و خانم دکتر و شاید یه مادر♡♡

خدایا ! اینجا و این جوری زندگی کردن ⏳تو سلیقه من نیست 😒یه فکری بکن ....!!!
نوه خوشکلم ۱۰ ساله شده خودم ۴۲ ساله ولی بازم همون مادربزگ جوون ولاکچریم

ایول مامان بزرگه با کلاس😎

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

درسم تموم شده.ی بچه کوچیک دارم.ی خونه خوشمل ب سلیقم خریدیم همسرم هیئت علمی شده و کار و بارش حسابی گرفته 

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

یه بچه 9ساله دارم و یه بچه دیگه اونو نمیدونم چند سالشه ولی احتمالا 5ساله😍و با آقایی و بچه هامون درحال خونه تکونییی😍

جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟
قبل این مریضی کوفتی یه زن چهل ساله با موهای جوگندمی وعینک زده میدیدم که هنوز میپرسه شام چی بپزم بچه ...

امیدت ب خداباشه گلم..انقدناامیدنباش..ان شاالله ک شراین بیماری ام ب زودی کنده میشه

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
یعنی بعد از سه سال تصمیم دارید بچه دار شید😁

نه دیگع ده سال دیگه پسرم ۶ سالشه یعنی ۴ سال دیگه اقدام میکنم😆

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
از کرونا نمیترسی تو 

ببخشین من با آدمای منفی بین حرفی ندارم🌺⁦☺️⁩

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

فدایی داری عزیزم😘😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

مادرمنم ۳۹سالشه ویه نوه داره ک پسرخودمه😁😁مادرم زودازدواج کرده

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘