2777
2789
عنوان

خانومایی که کاشت ناخن انجام دادن

2288 بازدید | 29 پست

سلام خانوما

امیدوارم حال دل همتون خووووب باشه🌷

میخواستم به زودی کاشت کنم چندتا سوال داشتم؟

به نطرتون خوبه؟

مزایا و معایبش چیه؟

و اینکه وضو و غسل باهاش چجوریه؟

ممنون خانم گلا🌼

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

عزیز من کاشت ناخن انجام میدم اول اینکه برای خودم میخواستم انجام بدم مطالعه کردم و زنگ زدم به مرجع باید غسل که میکنی اولش بگیر غسل جبیره فلان غسل میکنم برای وضو هم همین به همین راحتی به تمام مشتری ها هم میگم 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز من کاشت ناخن انجام میدم اول اینکه برای خودم میخواستم انجام بدم مطالعه کردم و زنگ زدم به مرجع با ...

اخه من مطالعه کردم و نوشته بودن در صورتی که واجب انجام اون کار نیست و میتونی اون کار رو‌نکنی پس وضو و غسل درست نیست

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

اصلا خوب نیس دوبار انجام دادم بعدش سخت پشیمون شدم ناخونات ب فنامیره بعدم هیچی ناخون خود ادم نمیشه غسل اینام نداره جبیره فقط خودتو گول میزنی اووووم دیگ اینکه فقط ب ناخون خودت برس وسلام 😋

اخه من مطالعه کردم و نوشته بودن در صورتی که واجب انجام اون کار نیست و میتونی اون کار رو‌نکنی پس وضو ...

اگر ناخن مصنوعی باشه که بشه برش داشت واجبه ولی کاشت نه واجب نیست 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

اگه این وضو و غسل راهی داشت من حتما انجام میدادم

خانومایی که کاشت کردین راضیین؟

چون من بچه کوچیک هم دارم