2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

72 بازدید | 14 پست

دخترم ۶ماهشه امروز از بینیش مخاط زرد رنگ(زرد کم رنگ)سفت هم بود آبکی نبود،اومد بیرون ولی نه تب داره نه سرفه و نه آبریزش بینی و عطسه هم نمیزنه نشانه چیه؟نگران کنندست؟

نه بابا چیزی نیست،من که پسرم الانم که ۱۹ ماهشه مرتب باید بینیشو تمیز کنم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس کشدنی دهنش بازه یا مثلا میخواد بخوابه یهو خفه میشه و جیغ بزنه نفس کشیدن براش سخت باشه دماغ و گوش ...

اینایی که شما میگین از بچگی داشت چون رفلاکس داره گوششو نمیماله یعنی عفونت داره

اینایی که شما میگین از بچگی داشت چون رفلاکس داره گوششو نمیماله یعنی عفونت داره

نه منم بچم داره  رفلاکسش تا الان خوب شده دیگه الان پولیپ هست اینایی که گفتم باید داخل بینیش ببینی مثل دونه انگور آویزنه یه بینی یا وبینی درگیر میشه و بیشتر مواقع آلرژی به غذا یا بو داشته باشن عود میکنه

نه منم بچم داره  رفلاکسش تا الان خوب شده دیگه الان پولیپ هست اینایی که گفتم باید داخل بینیش ببی ...

دکتر به خودم گفته به هیچ عنوان لبنیات حتی روغنی که از گاوه نخورم ولی این ی ماهه دیگه نتونستم تحمل کنم دوبار پنیر خوردم سه بارم روغن خوردم فک کنم برا اونم باشه

دکتر به خودم گفته به هیچ عنوان لبنیات حتی روغنی که از گاوه نخورم ولی این ی ماهه دیگه نتونستم تحمل کن ...

الرژی داره عزیز جان نباید بخوره والا براش عود کنه تبدیل به آسم و سینوزیت و... میشه نکن عزیزم