2777
2789

سلام دوستاي گلم اگر ميشه دستور درست كردن سوپ خامه ي رو بهم بگيد تو اينترنت مدلاي متفاوتي هست ولي چون اصلا سوپ درست نكردم تا حالا بلد نيستم 

اب مرغ دارم تو يخچال

جو هم از قبل پخته شده دارم

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

ما سوپ شیر درست میکنیم خوشمزست

سیبزمینی و هویج رندع شده با مرغ ریش ریش و جو آخر سرم شیر میریزیم توش

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سوپام عالی میشه خیلی معروفه

عزيزم ميشه توضيح بدي بهم من اصلا بلد نيسنم

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

ما سوپ شیر درست میکنیم خوشمزست سیبزمینی و هویج رندع شده با مرغ ریش ریش و جو آخر سرم شیر میریزیم توش

اينارو تو اب مرغ بريزم بجوشهه؟؟

ريز خرد كنم يا با دندونه درشت رنده كنم؟

شير چقد توش بجوشه؟

خانه رو خاموش كنم بريزم؟ببخشيد زياد سوال كردم عزيزم

وایسا تا بگم

ممنون گلم

جو پرک شده  پیاز سینه مرغ هویج و قارچ میپزم وقتی غلیظ شد خامه می ریزم عالی میشه

عزيزم موادشو از اينترنت دراوردم فقط نميدونم چيو كي بريزم 

اينارو تو اب مرغ بريزم بجوشهه؟؟ ريز خرد كنم يا با دندونه درشت رنده كنم؟ شير چقد توش بجوشه؟ خانه ر ...

جوی پخته رو بریز توی آب مرغت و سیبزمینی و هویج خام رو رنده درشت کن بریز تا با جوها بپره درحدی که له بشن (اگر یه تیکه سینه هم بپزی و ریش ریش کنی توش که عالی میشه)بعد که اینا حسابی پختن نمک و زردچوبه و فلفل سیاه بزن بهش و 5دقیقه قبل از اینکه خاموش کنی شیر بریزتوش که هم قوام بیاره هم سوپت از سفیدی شیر بیاد بیرون(اگرچه که زردچوبه داره و سفید نیست)شیر یکم که باهاش بپزه خوشمزه میشه همین خیلی راحته و خیلی خوشمزه، خامه حس میکنم خیلی شیرینش کنه اما نمکشو بچش که با ذائقتون جور باشه، این سوپ نباید شیرین باشه ها

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
هویج و سیب زمینی نگینی  و(نخود فرنگی و ذرت هردو یا هر  کدومش که داشتی ) بپز + اب مرغ +جو پ ...

خيلي ممنون گلم

جوی پخته رو بریز توی آب مرغت و سیبزمینی و هویج خام رو رنده درشت کن بریز تا با جوها بپره درحدی که له ...

مرسي گلم

سوپ شیر و خامه :

مواد لازم : سینه ی مرغ، هویج رنده شده، ذرت فریز شده یا کنسرو ذرت، شیر پرچرب ،خامه ترجیحا خامه باز ، قارچ 

مرغ رو با پیاز سرخ شده و یکم زردچوبه و نمک و فلفل بزار بپزه

بعد تو ی قابلمه دیگه اب بریز ذرت فریز شده و هویج رنده شده بریز توش بزار بپزن 

مرغ رو از قابلمه ای ک پختی بردار ریش ریش کن ریز( من استخوناشو جدا می کنم میریزم تو غذاساز له می کنم مرغو خومشزه تر میشه دیگه اینش سلیقه ایه) 

بعد اضافه می کنم به قابلمه... 

اب مرع هم از صافی رد کن و بریز تو قابلمه ی سوپ

بعدش اگر جو پخته داری این مرحله اضافه کن من با جوپرک درست می کنم ( اگر جوت نپخته اس ک قبلش باید ۴ ساعت اینا بپزیش حتما هم قبلش خیسش کن)

بعد ک جو یا جوپرک هم پخت و واشد تو سوپ 

تو ی ظرف  دیگه شیر رو گرمش کن و خامه رو هم ب شیر اضافه کن یه جوش ک خورد رو بریز تو قابلمه ی سوپت

قارچ رو هم خردش کن با کره تفت بده و بعد اضافه کن 

بعدش جعفری بریز و در مرحله ی آخر لیمو یا اب لیمو بریز و نمکش رو هم اندازه کن و تمام 

خوشمزه ترین سوپ دنیارو دارید 

راستی می خوای خوشمزه باشه شیر پرچرب بگیر و خامه ی زیاد