2777
2789
عنوان

بورس در سال 99

| مشاهده متن کامل بحث + 14225 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از صنعت های مختلف دارم. دارویی. پالایشی . خودرو. املاک و مستغلات.غذایی. بانکی و ...😖😖😖

سلام گلم من وام ازدواج م میخوام به بورس بند کنم بنظر شما چطوره ؟؟

هیچی سر در نمیارم فقط میخوام پیشرفت کنم باردارم میخوام جدا بشم پشتوانه خوبی ندارم ممنون میشم راهنمایی م کنی 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
سلام گلم من وام ازدواج م میخوام به بورس بند کنم بنظر شما چطوره ؟؟ هیچی سر در نمیارم فقط میخوام پیشر ...

گلم من والاه زیاد سر درنمیارم. من فقط ریسک کردم و خودم یه تعداد سهم انتخاب کردم.

ولی اگه میخای ضرر نکنی فقط عرضه اولیه بگیر

گلم من والاه زیاد سر درنمیارم. من فقط ریسک کردم و خودم یه تعداد سهم انتخاب کردم. ولی اگه میخای ضرر ...

سودی کردی تا حالا یا نه ؟

چقدر باید سرمایه داشته باشی برا عرضه اولیه؟

اگه پول بزارم بانک سودش بیشتر یا تو بورس باشم؟

آخه وام ازدواج م میخوام بگیرم حدود 18تومن تو حسابم هست ماشینم هست شاید بفروشم شاید نه کار کنم با ماشین چندین سال سرویس مدرسه م

فداتشم گلم جوابم دادی 

ارزو میکنم هرکی هرچی دلش میخاد بهش برسه ❤
سودی کردی تا حالا یا نه ؟ چقدر باید سرمایه داشته باشی برا عرضه اولیه؟ اگه پول بزارم بانک سودش بیشت ...

خانومی من حدود 12 تومن خورد خورد در حدود 2 ماه گذاشتم تا الان 22 شده پولم.

سودی کردی تا حالا یا نه ؟ چقدر باید سرمایه داشته باشی برا عرضه اولیه؟ اگه پول بزارم بانک سودش بیشت ...

عرضه اولیه پولش معلوم نمیشه. خود بورس چند روز قبلش اعلام میکنه به هر نفر چند میرسه.

گلم درسته من خیلی سود کردم تو این مدت. ولی خیلیییی ریسکه بورس. یهو دیدی بورس سقوط کرد

من والاه میگم زیاد سررشته ندارم. الان وضع بورس خوبه ولی اصلااا آینده معلوم نیست. ولی خب تو یه کد بورسی بگیر فعلا عرضه اولیه ها رو که اعلام میکنن حتما بخر اونا ضرر ندارن. قراره امسال هم عرضه اولیه زیاد باشه

گلم ببخشید من گفتم حدود 2 ماه. رفتم الان گردش حسابمو چک کردم. اولین خرید که مبلغشم خیلی کم بود 18 دی بوده. بعد کم کم پول اضاف کردم