2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بدونیم و به آرامش برسیم

باید ازش بخواهیم و دعا کنیم امام زمان بیاد اونوقته که همه چیزو راجع به این جهان هستی میفهمیم و به آرامش واقعی میرسیم

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
باید ازش بخواهیم و دعا کنیم امام زمان بیاد اونوقته که همه چیزو راجع به این جهان هستی میفهمیم و به آر ...

من که بی صبرانه منتظر اون روزم روزی که همه سردرگمی ها تموم میشه دنیا خیلی کوچیکه بنظرمن اصلا هم بزرگ نیست خسته کننده و تکراری 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

وقتی توفان تمام شد یادت نمی‌آید چگونه از آن گذشتی، چطور جان به در برد. حتی در حقیقت مطمئن نیستی توفان واقعاً تمام شده باشد. اما یک چیز مسلم است. وقتی از توفان بیرون آمدی دیگر آنی نیستی که قدم به درون توفان گذاشت.»

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
وقتی توفان تمام شد یادت نمی‌آید چگونه از آن گذشتی، چطور جان به در برد. حتی در حقیقت مطمئن نیستی توفا ...

دیگر برایم شعر نگویید...

من رفتنی شدم مرثیه می خواهم  

دیگر برایم شعر نگویید... من رفتنی شدم مرثیه می خواهم    

ﻣﻦ درد ﻣـﺤـﺒﺖ را ﻫـﺮﮔـﺰ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺴﭙﺮدم

‫اﻳﻦ ﻋـﻘـﺪهي دﻳـﺮﻳـﻦ را ﻣﻴﺪاﻧﻲ و ﻣﻴﺪاﻧﻢ

‫ﺑـﺮ ﻣـﺮﺛـﻴـﻪام ﺑـﻨـﮕﺮ ﻧـﻘﺶ رخ ﺧﻮد ﺑﻴﻨﻲ

‫اﻳﻦ ﻗﺼﻪي ﻏﻤﮕﻴﻦ را ﻣﻴﺨﻮاﻧﻲ و ﻣﻴﺨﻮاﻧﻢ

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
‫ ﻣﻦ درد ﻣـﺤـﺒﺖ را ﻫـﺮﮔـﺰ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺴﭙﺮدم ‫اﻳﻦ ﻋـﻘـﺪهي دﻳـﺮﻳـﻦ را ﻣﻴﺪاﻧﻲ و ﻣﻴﺪاﻧﻢ ‫ﺑـﺮ ﻣـﺮﺛـﻴـﻪام ﺑـﻨ ...

فقط گریه   

فقط گریه    

ﺑـﺮ ﻫﺮ ﻛﻪ ﻧﻈﺮ ﻛﺮدم ﮔﺮﻳـﺎن و ﭘـﺮﻳـﺸﺎن ﺑﻮد

‫ﭼـﻮن اﺑـﺮ ﺳـﺒـﻚ ﺑـﺎران ﻣـﻴﺒﺎري و ﻣـﻴﺒﺎرم