2777
2789

سلام مادرا توروخدا كمكم كنيد ديشب تا صبح واسه دخترم گريه كردم يه خواب راحت نداره مدام رفلاكسش هر دقيقه ميومد بالا بهش امپرازول با رانيتيدين ميدم ولي بي فايدس موتيليوم داد دكتر ولي خيلي عوارض داره حالا تو طب سنتي گفته آب سيب بدين نوزاد براي درمان ريفلاكس خوبه چيكار كنم دخترم ٤٥ روزشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من از 20 روزگی تا الان ک 9 ماهشه امپرازول با آب سیب دادم

فک نمیکنم اثر خاصی داشته بتشه

پسر منم اصن خواب خوبی نداره خیلی ناراحتشم

میخوام دارو رو قطع کنم چون بنظرم سود چندانی نداره براش

آب سیب ب تنهایی بنظرم تاثیری نداره  نمیدونم

نمیدونم واسه نوزاد خوبه یا نه

ولی من خودم دچار رفلاکس شده بودم

با سیب کمپوت درست کردم خیلی خوب بود 

اگه به نوزاد این سنی رانیتیدین و امپرازول میدید که داروی شیمیایی

پس آب سیب که طبیعیه نباید مشکلی باشه !

بازم از کسی که تجربه داره کمک بگیرید

بخند، همین  

دخترمنم ریفلاکس داشت مدام بالامیورد دکترواسش امپرازول تحویز کرد و گفت با اب سیب بهش بده تا بهترجذب شه و تاثیر بذاره

دونه هارو  بریز توی  قاشق چای خوری اب سیب( پرزای اب سیبم نیفته داخلشا)

دخترمنم ریفلاکس داشت مدام بالامیورد دکترواسش امپرازول تحویز کرد و گفت با اب سیب بهش بده تا بهترجذب ش ...

دخترت چندوقتشه؟؟؟ از چند روزگي فهميدي رفلاكس داره؟ بالا مياره يا فقط ترش ميكنه؟

دخترت چندوقتشه؟؟؟ از چند روزگي فهميدي رفلاكس داره؟ بالا مياره يا فقط ترش ميكنه؟

خیییلی بالا میورد جوری ک مدام پیش بند داشت 

از ۴۰ روزگی بهش دادم تا۴ماهگی

۴ماهگی زود واسش غذارو شروع کردم تا معدش سف شه دیگه بالانیاره و واقعام همینطور شد ماشالله

دیگم بهش دارو ندادم الانم ۷ماهشه

پسرمن اصن بالا نمیاره فقط میاد توی گلوش

خودت پرهيز غذايي داري من همش گوشت آب پز و برنج ميخورم صبحونم مرباي بالنگ دارم ميميرم دكترم گفت تا ٤ ماهگي خوب ميشن كه چطور پسرت تا ٩ ماه طول كشيده؟؟ يعني دروغ ميگن دكترا؟

خودت پرهيز غذايي داري من همش گوشت آب پز و برنج ميخورم صبحونم مرباي بالنگ دارم ميميرم دكترم گفت تا ٤ ...

عزیزم بحث دروغ نیس

ریفلاکس اصن قابل پیش بینی نیس چون عللش مختلفه

الانم بچم خداروشکر خیلی بهتره.. فقط مشکلم خوابشه ک اونم باز نسبت ب اوایل بهترشده

سه چهارماهگی اوجشه

عموما از پنج شش ماهگی و باشروع غذای کمکی  بهتر میشن

من دکتر پسرم گفت پرهیز نمیخواد فقط نفاخ زیاد نخور

منم شیر خوردم ماست خوردم دیدم اصلا بدتر نشد و فرقی نکرد

عزیزم بحث دروغ نیس ریفلاکس اصن قابل پیش بینی نیس چون عللش مختلفه  الانم بچم خداروشکر خیلی بهت ...

آخه دختر من رفلاكسش آلرژيكه با نخوردن لبنيات خيلي بهتر ميشه و با خوردن مثلا يه دونه خرما حالش خرابه