2777
2789
عنوان

ب نظرتون باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 23 پست
فقط یچیز بگم اگ باردار باشی و نطفه سالم باشه ندانسته کوهنوردیم بری آخ نمیگه پله ک بماند

خب من سابقه سقط دارم باید مراقب باشم اگه باردار بشم

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا استرس؟ خب یا هست یا نیس دیگه

من به دلایلی باید دوماه طبیعی جلوگیری میکردم. و اصصصصلا برام قابل اطمینان نیست. فعلا هم بچه نمیخوام. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب من سابقه سقط دارم باید مراقب باشم اگه باردار بشم

خب در این صورت خیلی مواظب باش،سعی کن پله نری یا اگ مجبور بودی یکی یکی بری

یه پاتو بزار بعد بعدیو بزار یکم صب کن بعد پله بعدی

من به دلایلی باید دوماه طبیعی جلوگیری میکردم. و اصصصصلا برام قابل اطمینان نیست. فعلا هم بچه نمیخوام. ...

انشااله ک هر چی ب خیر و صلاحته اتفاق بیفته عزیزم 

انشااله ک هر چی ب خیر و صلاحته اتفاق بیفته عزیزم 

ممنونم

وسط دوره م لکه بینی داشتم. سرگیجه و خواب آلودگی موقع راه رفتن نفس کم میارم

معده م بهم ریخته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ممنونم وسط دوره م لکه بینی داشتم. سرگیجه و خواب آلودگی موقع راه رفتن نفس کم میارم معده م بهم ریخته

منم یکی دوبار وسط دوره لکه بینی داشتم ولی اتفاق خاصی هم نیفتاد بعدش ب موقع پریود شدم

بهم ریختن معده هم ممکنه واسه غذا باشه نگران نباش 

منم یکی دوبار وسط دوره لکه بینی داشتم ولی اتفاق خاصی هم نیفتاد بعدش ب موقع پریود شدم بهم ریختن معده ...

خدا کنه

ان شالله شما اگر بچه میخوای باردار باشی