2777
2789

سلام بچها مادر من توی مرکز قلب بستریه قراره عملش کنن اما با گذشت 15 روز که بستری کردن هنوز میگن معلوم نیست کی عمل بشه جراحش دکتر باقری کسی میشناسمش؟ میخوام از بیمارستان ترخیصش کنم بعد از عید یه جراح قلب خوب ببرم کسی میشناشه لطفا بهم معرفی کنه

کجایی هستین. من مامانم قلبشو عمل کرد. دکتر آذری تو مشهد.. بیمارستان قائم. حتی از زابل زاهدان و ترکمن میومدن. پیشش بهشون میگفتم شما این همه راهو اومدین میگف آره تعریفشو زیاد شنیدیم دکتر خوبیه. خدایی خوبم بود

سلام دوست عزیز اگر مرکز قلب هستید حسابتون راحت که همه دکترا به کارشون وارد هستند. من چند مورد عمل قلب باز اطرافیانم با دکتر احمدی تفتی عمل کردن

نگران نباش عمل قلب و رسیدگی ها توی اون مرکز کاملا کنترل شده و موفق هست.

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز اگر مرکز قلب هستید حسابتون راحت که همه دکترا به کارشون وارد هستند. من چند مورد عمل قل ...

تعریف دکتر احمدی رو شنیدم مشکل میدونید چیه اینکه تکلیف آدمو مشخص نمی کنن 15 روزه مادر اونجا بستریه اما هنوز معلوم نیست کی عمل میشه هر روزم بیشتر استرس میگیره هیچکس توی اون بیمارستان جوابگوی ما نیست

سلام مجدد ببخشید رفته بودم

برو با خود دکترشون صحبت کن ببین به صلاح هست تا بعد از عید دست نگه دارید

عملشون قلب باز هست؟

شاید به خاطر شرایط بیماریه ویروسی فعلاعمل نمی کنند

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
سلام مجدد ببخشید رفته بودم برو با خود دکترشون صحبت کن ببین به صلاح هست تا بعد از عید دست نگه دارید ...

سلام گلم. والا کراتینین مامانم رفته روی 2 دکتر خودشم امروز گفت اگر میخوای برو بعد از عید بیا چون ممکنه کلیهات موقع عمل کم کار بشه خطرناکه منم گفتم فردا میام ترخیصش می کنم هم ویروس کرونا هم دم عیده انگار هیچکسی نیست اکثر دکترها نیستن