2777
2789
عنوان

خانمهایی که تجربه بارداری دارید بیاید لطفا.کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 29 پست
سارا منم برای تعیین جنسیت که رفتم چهاربعدی رفتم باورت میشه دو ساعت طول کشید چهاربار رفتم یه چیز شیرین خوردم و اومدم تا بالاخره رو نشون داد سرتق خانوم البته الان سه سال و نیمشه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ میترا.الهی زنده باشه دخترت.خوش به حالت که این دوران رو به خوبی گذروندی.به خدا دو تا از موهام سفید شدن.تو این پنج ماه.
دخترم،تارای من تمام زیبایی های دنیا رو تو چشمای تو دیدم.
خخخخخخ میترا.الهی زنده باشه دخترت.خوش به حالت که این دوران رو به خوبی گذروندی.به خدا دو تا از موهام سفید شدن.تو این پنج ماه.
دخترم،تارای من تمام زیبایی های دنیا رو تو چشمای تو دیدم.
خوب این اشکالش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ شایان منم همش سمت چپم بود !!!! نی نی شمام جاش خوبه شمام نگران نباش !! تو دلته دیگه فرق نداره کجا باشه که بذار یه خرده بزرگتر بشه همچین تو شکمت بازی بازی میکنه این ور و اون ور میره تا کیف کنی !!!!!!! بوووووووووووووووووووووووووووووووووس موفق باشی !!!
خوب من سیب را چیدم تا بدانی تو را میخواهم نه بهشت را ...
خوب این اشکالش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ شایان منم همش سمت چپم بود !!!! نی نی شمام جاش خوبه شمام نگران نباش !! تو دلته دیگه فرق نداره کجا باشه که بذار یه خرده بزرگتر بشه همچین تو شکمت بازی بازی میکنه این ور و اون ور میره تا کیف کنی !!!!!!! بوووووووووووووووووووووووووووووووووس موفق باشی !!!
خوب من سیب را چیدم تا بدانی تو را میخواهم نه بهشت را ...