2777
2789

وقتی که بچه بودم پسر عمه مامانمو خیلی دوست داشتم  از اون دوست داشتن ها مثل دوستای صمیمی فقط دوسال ازم بزرگ تر بود آخه همیشه باهم بودیم وبازی میکردیم روز به روز علاقه ام بهش بیشتر می‌شد کم کم دیگه نشد باهم باشیم چون تقریبا دوتامون نوجوان شده بودیم  ویجورایی زشت بود دیگه بهم نگاه نمی‌کرد حتی سلام توی دلم اون دوست داشتن بچگی شده بود یه عشق   تااینکه فهمیدم با کسیه  دیگه داشتم عشقشو تو دلم میکشتم سال آخر دبیرستان دوماه به کنکور بهم گفت خیلی دوستم داره وتواین سالها بهم فکر میکرده ازم خواست یه فرصت بهش بدم و دوماهی که باهاش بودم بهترین روزای زندگیم بود  ولی دیگه مثل قبل نمیخواستمش بعدش برام یه خواستگار اومد نمیدونم چی شد که روی همه چیز پا گذاشتم تصمیم گرفتم برای یکبار عاقلانه فکر کنم پسری که دانشجو وهیچ چیزی نداره یا خواستگاری که مرد زندگیه وهمه چی داره  من همسرم و انتخاب کردم واون بعد من داغون شد  وروزها توی خونه موند وگریه کرد اینا رو دختر خالش بهم گفت من ازدواج کردم ودرحقش بد کردم کاش هیچ وقت بهش فرصت نمی‌دادم الان میدونم با کسی آشنا شده وبهش علاقه پیدا کرده منم هیچ حسی بهش ندارم وعاشق همسرم شما از عشقای نافرجامتون بگید

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختی؟

همسرم خوبه، مهربونه وبرای زندگی کم نمیذاره ، دوستم داره مشکلی ندارم، آره ولی  نمیدونم  شایددارم خودمو گول میزنم 

وقتهایی احساسات زود گذر و اسمش و عشق میذاریم الان خو ماشالله شب عاشق میشن صبح فارق..

عزیزم کار درست و کردی بچسب زندگیت،هر کی میگه عشق هنوز سر گرسنه رو بالش نذاشته عشق و عاشقی یادش بره

منم دقیقا مثه داستان شما.امامن گاهی اوقات باخودم فکرمیکنم اگه باهاش ازدواج کرده بودم شایدخوشبختربودم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
منم دقیقا مثه داستان شما.امامن گاهی اوقات باخودم فکرمیکنم اگه باهاش ازدواج کرده بودم شایدخوشبختربودم

ولی من فکر میکنم  بدبخت میشدم

اولین بار عاشق شوهرم شدم عشق کودکی نداشتم از بچگی ام میگفتم آقا بالا سر نخواستم 

سلام😁چیشده چتونه🤯قر_طینه ای تو خونه😷هی تاپیک میزنین🥴ماروهم اسکل کردین توخونه🥵
ولی من فکر میکنم  بدبخت میشدم

پس بهش فکرنکن بهترین گزینروانتخاب کردی😉

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

من دوبار عاشق شدم😂

یه بار بچه بودم عاشق پسر خالم شدم خیلی بهم محبت میکرد و مهربون بود شاید تنها کسی بود ک انقدر باهام خوب بود ...ازم ۴ سال بزرگتره بعد بهش ابراز علاقه کردم توی سن ۱۵ سالگی بهم گفت دوستم تداره و عاشق کسی دیگه اس منم افسردگی گرفتم کارم ب دارو و قرص کشید کم کم کم کم بخاطر شرایط روحبم خیلی مذهبی شدم و الحمدلله خوب شدم بعد از پسر عموم خوشم اومد اون مذهبی بود یه جورایی یاد پسرخالم میکردما اما چون مذهبی نبود میدونستم ک ب درد من نمیخوره بحث ازدواج پسر عموم و من پیش اومد و ....انگار داستم خودمو اماده میکردم برای ازدواج که یه سری رفتار هاش از چشمم انداختش ( قلیون میکشید میرقصید با دخترا راحت بود و...با اینکه مذهبی بود) گذاشتمش کنار و هنوز هم با خودم میجتگیدم ک پسر خالم ب درد من نمیخوره تا همسرم اومد خواستگاریم و قبول کردم الان هیچکس ب اندازه شوهرم دوست ندارم بهترینه بهترین اما هنوزم گاهی یاد روزایی ک پسر خالمو میخواستم میوفتم گاهی باخودم میگم شاید اگر اون بود خوشبخت تر بودم اما منطقی ک فکر میکنم میبینم هیچکس بهتر از نفسم نیست و یه تار موشو ب هیچکس نمیدم

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪
پس بهش فکرنکن بهترین گزینروانتخاب کردی😉

از موقعی که ازدواح کردم دیگه بهش فکر نکردم نمیدونم امشب یادش افتادم این تاپیکو زدم